Dodaj do ulubionych

Rymarska- Atrium Geo

IP: 62.29.138.* 08.06.07, 11:02
szukam osób które kupiły mieszkanie Rymarskiej-patrząc ta tempo budowy jak
myslicie czy oddadzą wczesniej niz w lipcu 2008??
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 189.180.39.* 08.06.07, 18:33
      Ja odbieram od InterInvestu. Z tego co wiem to buduje ta sama ekipa ale Geo
      daje inne materialy i inny standard wykonczenia tak wiec nie bede sie
      wypowiadac w tej kwestji.

Wg mnie mieszkania oddadza jakis miesiac moze dwa wczesniej. Wszystko zalezy od
      zimy bo tej zimy ( zimy NIE bylo ) i ekipa oracowala non stop ale jezeli w tym
      roku przycisnie to moga czekac do marca ;)

Lepiej skupic sie na tym aby dobrze zrobili a nie aby szybko bo potem bedziecie
      zalowac.

XYZ
      • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 88.156.80.* 12.06.07, 19:29
        a ja bym bardzo prosił :)
        wypowiedz sie ,jakie materiały i jaki standard ???
        i po ile placił pan w interinvest?
    • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wro.vectranet.pl 09.06.07, 12:31
      to kolo mnie .
      wydaje sie ze strasznie sie wleką -zaczeli chyba jeszcze w zeszlym roku i
      jeszcze dziury w ziemi niewykopali do końca,ale moze mają jeszcze czas by
      zdążyc w terminie.
      • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wro.vectranet.pl 09.06.07, 12:39
        sory:)pomylilem sie .to ta inwestycja po drugiej stronie parku .
        zdaje sie ze budują juz 1 pietro ? to czemu mają niezdązyc ???
        • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wro.vectranet.pl 09.06.07, 12:48
          ps
          sprzedali tam 39 mieszkan a 57 mają jeszcze wolnych
          • Gość: XYZ Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 189.180.39.* 12.06.07, 18:32
            wg mnie porownujac inwestycje Geo i IntwrInvestu ida tym samym tepem.
            Co do ilosci mieszkan to widac ze ludzie wstrzymali sie z kupnem poniewaz wiem
            ze InterInvest sprzedal kolo wakacji grubo ponad 50% mieszkan.

zycze powodzenia
            XYZ
            • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 88.156.80.* 12.06.07, 19:19
              tzn chyba ze raczej woleli kupic od interinvestu min. dla tego ze bylo juz na
              wykończeniu a nieznaczy to ze sie wstrzymali z zakupem od geo?
              • Gość: jacek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.magma-net.pl 12.06.07, 21:10
                Kolega pisząc o 50% sprzedanych mieszkań w InterInvest miał na myśli wakacje w
                2006 :-). Obserwowałem liczbę sprzedawanych mieszkań w Inter - na początku 2007
                mieli do sprzedazy chyba 3-4 większych mieszkań na partrze - teraz zostało im
                tylko 1.

Pozdrawiam

jacek.
                • Gość: XYZ Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 189.180.39.* 15.06.07, 00:31
                  Dokladnie tak. Zrobilem porownanie ile mieszkan sprzedalo sie w ciagu mniej
                  wiecej tego samego czasu w Inter i w Geo.

W Geo chyba dalej maja mieszkania na sprzedaz ale zastanawial bym sie teraz czy
                  kupic w Geo bo wg mnie oferuja o wiele mniej niz Inter.

No ale kto chce to kupi.

Pozdrawiam
                  XYZ
                  • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 88.156.80.* 15.06.07, 10:06
                    i podejrzewam ze za dużą wiekszą cene ? bo wtedy bylismy na początku górki
                    (stąd ta sprzedaz w tamtym okresie ) a teraz juz na cenowym szczycie ( bo podaz
                    juz sie mocno zwieksza->liczba ogłoszen na pierwotnym i wtórnym)
                    • Gość: XYZ Re: Rymarska- Atrium Geo IP: 189.180.39.* 15.06.07, 21:13
                      ceny jednak beda szly ku gorze a nizeli ku dolowi. Jak szybko tago nikt niewie
                      a sugectja moze byc zdolnosc kredytowa ludzi ktorzy chca wlasnie M-x kupic.

XYZ
                      • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wro.vectranet.pl 15.06.07, 21:21
                        > ceny jednak beda szly ku gorze a nizeli ku dolowi.

twierdzenie kazdego kto wlasnie kupil swoje mx :)
                        w hanowerze jest juz taniej niz we wrocku.
                        pzdr
            • Gość: jarek Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wro.vectranet.pl 03.10.07, 17:10
              > Co do ilosci mieszkan to widac ze ludzie wstrzymali sie z kupnem
              poniewaz wiem
              > ze InterInvest sprzedal kolo wakacji grubo ponad 50% mieszkan

a atrium geo od 9.06.2007 do 4.10.2007 "sprzedało sie " 7-
              (słownie:siedem )mieszkań .a to czy "sprzedało sie" to sie okaze czy
              przed przeniesieniem praw własności ludzie nieporezygnują placąc o
              ile sobie przypominam jakąś śmieszną kare (devloper nie wzioł pod
              uwage takiej kraksy ?;)
              • Gość: kruku Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.chello.pl 30.11.07, 23:25
                Czy ktoś wie czy da się tam wytrzymać z samolotami? Z tego co się
                orientuję inwestycja jest tuż przy korytarzu powietrznym, a za 5 lat
                bedzie 2-3 więcej samolów we Wrocku.
                • Gość: XYZ Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.ccaeurope.pl 04.12.07, 14:40
                  Niema problemow z samolotami wg mnie. Od korytarza jest sporo,
                  samoloty przelatuja nad Klecina a nie nad Krzykami gdzie jest
                  Rymarska.
                  • Gość: mja Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 15:37
                    samoloty to nic....za dwa lata koło okien bedą wam tam jeżdzić super
                    droga tzw. obwodnicą - piszę o drodze dwa pasy ruchu- takiej ładnej
                    która się przy osiedlu kończy.... ale za dwa lata bedzie tam super
                    ruch....też chciałem kupić tam mieszkanie ale jak zobaczyłem plany
                    zwiazane z droga to dałem sobie spokój.....trzeba trochę poszperać i
                    uruchomic znajomości a nie kupować w ciemno.....
                    • Gość: olaa Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wroclaw.mm.pl 15.12.07, 20:31
                      A to bardzo ciekawe co piszesz. Akurat pracuję w instytucji
                      odpowiedzialnej za infrastrukturę miejską i nic obwodnicy w tym
                      miejscu nie wiem. Z czym ona miała by się łączyć od strony
                      Rymarskiej/Racławickiej? Z wąską Orlą czy jeszcze węższą Gajowicką?
                      Na sronie ZDIG jest harmonogram prac drogowych na najbliższ parę
                      lat - takiej inwestycji tam nie ma. Obwodnica śródmiejska jest
                      trzysta metrów dalej - na Hallera. Zanim coś napiszesz, pomyśl
                      troszeczkę (to naprawdę nie boli) i nie powołuj się na źródła, które
                      nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
                      • Gość: mja Re: Rymarska- Atrium Geo IP: *.wroclaw.mm.pl 16.12.07, 09:20
                        ....megaloman...musisz mocno wierzyć w to co sobie wyobrażasz,
                        sprawdź sobie dokładnie....i nie powołuj się na " instytucję "
                        ZDiK......a nie ZDIG- nawet nie potrafisz nazwy poprawnie napisać!!!!
                        a piszesz że tam pracujesz! NIE OŚMIESZAJ SIĘ I NIE WPROWADZAJ
                        LUDZI W BŁĄD! JA NIE PISZĘ O OBWODNICY TYLKO O DRODZE Z DWOMA PASAMI
                        RUCHU....KAWAŁEK TEJ DROGI JUŻ JEST, TUZ PRZY OSIEDLU, UWAŻASZ
                        NAIWNIE ŻE TOBIE DO OSIEDLA TAKĄ DROGE WYBUDOWALI?????!!!!!!!
        • Gość: gość lepiej dlużej a porządniej niżeli krócej a IP: *.fv.ks.cox.net 09.06.07, 22:42
          do dupy!
          • Gość: jarek Re: lepiej dlużej a porządniej niżeli krócej a IP: *.wro.vectranet.pl 10.06.07, 13:06
            www.geogrupa.pl/oferta/?id=3&i=44
            • Gość: koko Re: lepiej dlużej a porządniej niżeli krócej a IP: *.k.pl 15.12.07, 14:05
              I niek tnie pamieta ze to osiedle powstalo na terenie dawnego wysypiska...nie
              chcial bym pokopac glebiej niz 30cm...,osiedle ogolnie super,ale ceny maja z
              kosmosu,i nawet autem nie ma jak tam przejechac!!jak mijaja sie dwa auta jedno
              musi wjechac na trawnik/chodnik...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka