Gość: Rozczarowana Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 12:00 Trzymaj sie z dala od MERA SCHODY SA z Lewińska Brzeskiego!! Koszmar! Totalny brak profesjonalizmu, a wcale nie tanio. Ponad rok w sumie zajal nam montaz, bo trzeba bylo wymieniac zle skonstruowane schody, co sie wiazalo z balaganem, kolejnymi zniszczeniasmi itp. W skrocie HORROR! Omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.as.kn.pl 03.10.10, 12:12 Używane meble www.gumtree.pl lum www.szerlok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 19:01 PPHU STOLDOM kom. 607 293 840, zadzwoń. Projekt z wykonaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 13:57 www.bialic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kujda schody - Polecam IP: *.chello.pl 19.10.10, 08:48 Bardzo polecam www.sks.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: developer osielsko Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 12:44 polecam firme która robi schody dla nas od kilku lat są godni polecenia www.schody.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basior Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 18:55 Firma zajmująca się wykonywaniem tanich schodów na terenie województwa dolnośląskiego i opolskiego, kontakt na stronie www.schody-ziebice.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.wroclaw.mm.pl 04.03.11, 19:22 pracujesz tam Basior? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 11:10 Polecam Opole Firma ASA : www.schody.biz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konek www.schodykubat.pl -- polecam IP: *.alfanet24.pl 12.03.11, 00:42 To jest super firma! Mają piękne schody drewniane. Tomek - właściciel też jest ok! Podam wam linka do moich schodów: www.schodykubat.pl/galeria.html numer : 29 Jak wam sie podobają? Fakt- trzeba ok 20tysów wywalić ale warto. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.static.korbank.pl 18.03.11, 09:44 ja robię w fajnej firmie za rozsądne pieniądze. Za zgodą właściciela mogę podać jego komórkę: 603 39 39 38. Naprawdę polecam bo jak już nie często się zdarza są terminowi i solidni. A jak się ktoś powoła na małgosię z wrocławia to może dostać lepszą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.11, 14:43 Solidy a przede wszystkim dokładny - polecam schody Czarnocki. Facet rzetelny. Dostałam z polecenia i jestem bardzo zadowolona - schody mam piękne :) p.Sławel tel. 728 315752 Odpowiedz Link Zgłoś
mar_234 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 16.05.14, 09:57 Siema Temat stary, ale jesli ktoś jest przed wyborem firmy jeśli chodzi o schody z Wrocławia polecam Schody Włodarczyk (mają super podłogi) link:www.schody.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.akk.net.pl 16.05.14, 10:46 mysmy nasze schody robili w firmie Admar i sa cudowne, naprawde ich polecamy, www.admar-schody.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sandra3999 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 11.02.21, 21:15 Ja robiłam w tej formie admar kilka lat temu inny właściciel, poleciłam znajomej okazało się że nazwa firmy ta sama numer ten sam, ale właściciel inny. Kilka tys. zaliczki wpłacone, a schodów brak. Sprawa pewnie trafi do sądu, więc NIE Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateo_laufer Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 15.02.21, 21:12 Juz kilka osob zglosilo sprawe na Policje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka20099 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 22.02.21, 07:37 Miałem tak samo. Sprawę oddałem już do sądu. Oszustwo jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
mpawel1980 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 10.07.15, 14:50 Temat schodów to ciężki wybór bo firm jest mnóstwo a i opini na temat różnych stolarzy też Ja wybrałam firmę Schody-Milik i to był dobry wybór schody gięte jesionowe zrobione bardzo profesjonalnie i zgodnie z terminem podam numer 666054524.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oszukany30.000 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 15.07.18, 01:21 To chyba sam Milik pisze UWAGA to oszust Dziesiątki oszukanych ludzi egzekucje komornicze Sprawy sądowe taka rzeczywistość czeka każdego kto się zdecyduje wpłacić zaliczkę Kiedyś Fides sp.zo.o teraz Milik and Duda sp.zo.o Proceder trwa od lat jeszcze raz UWAGA !!!!! oszukaniduda@o2.pl Wszystkich zapraszamy do kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
tom709 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 28.04.11, 09:13 Witam serdecznie! Zapraszam do nas! Firma Korona z Kalisza poleca się fachową obsługą i terminową realizacją. www.koronadrewno.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anna-778 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 03.05.11, 13:44 ja polecam choć już wcześniej jakiś pan też o tych schodach wspominał.. chodzi mi o schody Kujda www.sks.pl bardzo solidnie i ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schodek Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 18:37 Wszystko co można polecić byle nie MERA schody z Lewina Brzeskiego. To co robia i jak póżniej traktuja klienta woła o pomstę. Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 10:39 Mera to oszusci przez duze O, zlodzieje i łobuzy odradzam kazdemu kto mysli o zrobieniu schodów Merze naciągacze, firma Kogucik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: 217.153.67.* 13.05.14, 11:45 schody z Mery może i solidnie wykonane, jednakze do najtanszych nie naleza. natomiast nieslownosc przedstawiciela firmy - Pana Miłosza, powoduje wielokrotnie wielomiesieczne (!) opoznienia w realizacji zamowienia. polecam ludziom o silnych nerwach i duzychhh pokladach czasu i cierpliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw80 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 31.01.15, 18:56 Witam, ja też polecam pana Kujdę. Kilka dni temu zakończyli prace i teraz cieszę się pięknym widokiem w moim domu :) . A byłem wcześniej u Marchewki to za takie schody chcieli prawie 50% więcej. Na szczęście posłuchałem żony i wybraliśmy pana Kujde. Zostało nam jeszcze do zrobienia drzwi. Czy uważacie że warto robić porządne drzwi na zamówienie? czy wybrać jednak Castoramę? Odpowiedz Link Zgłoś
tom709 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 04.05.11, 08:57 Witam! Polecam firmę Korona, schody mają tanie, potrafią dobrze doradzić klientowi. Pozytywna i miła obsługa. telefon do nich 516056140. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 20:32 Witam wszystkich, Mnie schody robił Pan Ryszard Kujda www.sks.pl . Wyszły rewelacyjnie. Choć muszę przyznać że Panu Ryszardowi zrobienie tych schodów zajęło tydzień dłużej niż założono na początku. Ale naprawdę warto było poczekać tych kilka dni. Żona pierwszy raz jest ze mnie dumna że takiego fachowca przyprowadziłem. Cena umiarkowana. Stosunek jakości do ceny - rewelacyjny Szczerze polecam Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tresco Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.centertel.pl 30.10.13, 14:35 UWAGA, NIE ZAMAWIAJCIE SCHODÓW W FIRMIE KAMIL E-SCHODY MARIUSZA KŁOSA Z ŻAR. Niestety my padliśmy ofiarą oszustwa i nierzetelności tego Pana. Nasze problemy zaczęły się od niedotrzymania terminu rozpoczęcia montażu. Pan Mariusz po prostu kilkukrotnie nie przyjechał na umówiony montaż, nawet nie raczył uprzedzić, że nie przyjedzie. Po ok. 3 tygodniach spóźnienia Pan Mariusz częściowo zamontował schody, które niestety uginały się i chodziły w każdą stronę, stopnie niewypoziomowane, a tralki każda w inną stronę. Do tego strasznie trzeszczały. Po naszym telefonie Pan Mariusz ponownie umawiał się z nami na poprawę i nie przyjeżdżał. W końcu przyjechał i poprawił, niestety schody dużo odbiegały od tych zaprojektowanych. Po kilku dniach odkryłem że podczas poprawiania zmolestował je na siłę, tak że drewniane stopnie popękały. Pan Kłos wymienił ok. 11 stopni. Niestety znacznie różnią się one od całości, są cieńsze o 10% i mają znacznie bardziej zaokrąglone krawędzie. Po pewnym czasie kolejne stopnie popękały, nie wspomne już o notorycznym ruszaniu się stopni. Pan Mariusz przestał reagować na moje prośby o dokończenie montażu i naprawę. Sprawa jest już u mojego prawnika.. Najgorsze jest to, że kilkoro sąsiadów z naszego osiedla również padło ofiarą oszusta i zamówiło u niego schody, mają podobne problemy. Zaintersowanym mogę wysłać zdjęcia na maila. W razie pytań proszę pisać lub dzwonić: blazejtrz@o2.pl lub dzwonić 508-139-599. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koronadrewno Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:17 Witam! Zapraszam do współpracy z firma Korona, nie znajdujemy się we Wrocławiu lecz przedstawiciela tam mamy. Wykonujemy solidnie w nie drogo! Zapraszam na www.koronadrewno.pl Przedstawiciel na Wrocław 516056140. Z pozdrowieniami Korona Odpowiedz Link Zgłoś
dbogaczyk Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 12.09.14, 09:27 UWAGA na firmę KORONA DREWNO Kalisz www.koronadrewno.pl to zwykli oszuści. Szczerze nie polecam. Realizacja opóźniona o 2 lata. Pracownicy to zwykli partacze którzy nie maja zielonego pojęcia o stolarce. Pan Pawlak właściciel firmy to zwykły oszust który opowiada niezłe bajki. Nie możemy odzyskać zaliczki do dnia dzisiejszego i niestety musimy spotkać się w sądzie. Przestrzegam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc bardzo polecam firmę BIALIC!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 11:41 bardzo polecam! mam ich schody od jakichś 3 miesięcy - i sama m.in. na tym forum szukałam info o jakimś dobrym zakładzie stolarskim. Tymczasem na moim nowym osiedlu polecił mi ich nasz nowy sąsiad. No rewelka! Cena najlepsza spośród trzech firm, u których pytalismy, schody najpiękniejsze (połączenie bielonego jesionu z barierką z metalowych prętów i okrągłą poręczą), wykonanie bez najdrobniejszego zastrzeżenia - w ogóle nie musiałam panów pilnować, robili schody podczas mojej nieobecności, bardzo terminowi (nawet zrobili przed terminem), pan Grzegorz - właściciel - sympatyczny i nawet na komórkę mi przesyłał zdjęcia schodów na etapie produkcji :) bardzo polecam! No mucha nie siada. POLECAM!!! www.bialic.pl napisałam ten pean, bo 1) sama niedawno szukałam schodów 2) spośród trzech zapytań ta oferta była najlepsza cenowo przy świetnym projekcie schodów 3) jestem bardzo zadowolona z jakości, projektu, wykonania, montażu, terminu i poziomu obsługi. dodam, że koty pazurzaste biegają po tych schodach i sladów nie ma, a w poprzednim mieszkaniu miałam schody brzozowe, zryte pazurami. Fakt, że to dopiero 3 m-ce, zobaczymy dalej. Ale schody ażurowe, wyglądają leciutko (miały być jak najlżejsze wizualnie), z pomysłem i PIĄTKA Z MEGA PLUSEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: bardzo polecam firmę BIALIC!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.14, 20:17 Również gorąco polecam pana Grzegorza Bialica - z taką solidnością i terminowością jeszcze się nie spotkaliśmy!:) Uczciwy, rzetelny, solidny...słowa złego powiedzieć nie można. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaa Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.e-wro.net.pl 21.09.11, 06:59 Polecam! www.schodydrewnianewroclaw.za.pl/ Wieloletnie doświadczenie, precyzja i rzetelność - fachowcy jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 03.10.11, 16:16 Popatrzcie na te schody - www.schodyprudlik.pl/site/galeria Piękna sprawa ;-) Ale to firma z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ola8611 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 08.11.11, 14:43 Ja polecam firmę drewdom. U mnie zrobili fantastyczne schody w kształcie litery U z sapeli. Kontakt 601 694 104. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 17:46 Witam. Polecam firme brata. www.schodydrewnianewroclaw.pl Tanio solidnie na dlugie lata. projekt montaz wycena dojazd gratis. Schody debowe, zabiegowe, samonosne, nakladki na beton, porecze giete, tralki metal drewno. Dla nas nie ma rzeczy niemozliwych. Jestesmy spod Wrocławia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbl Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 17:16 Dwa lata temu zleciłem wykonanie schodów firmie Stairs center,działajacej na terenie całej polski,bardzo solidnia firma,pan handlowiec ktory mnie obsługiwał bardzo miły człowiek jego telefon 531888051,napradwę polecam ich schody robia porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.173.38.77.tesatnet.pl 06.12.11, 14:57 A ja polecam firmę z okolic Rawicza/Leszna. Zobaczcie sami w galerii schody - galerie zdjęć. Ja mam ich schody kręcone ale inne też są niczego sobie. We Wrocławiu robili u znajomego schody na konstrukcji stalowej i super wyszły. Cena jest OK. Trzeba pamiętać że schody to nie szafka. Przez lata trzeba na nie patrzeć :) nie da się tak łatwo wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna z Oławy Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.12, 11:30 A ja poleciła bym firmę " PW SCHODY " ponieważ u mnie wykonali przepiękne schody , a namiar dostałam z polecenia od sąsiadów im także wykonali piękne schody gorąco POLECAM. www.schody-twardogora.eu , 661-954-214 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.13, 23:14 Tylko nie Stairs Center - oszuści !!!!!!! Pobierają zaliczkę i na tym koniec !!!!!! Potem telefony milczą a ,, pan prezes''' ciagle nieobecny !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Schody drewniane Adam Kwiecień IP: 79.139.100.* 28.02.13, 18:19 Polecam bardzo firmę Pana Adama Kwietnia. Rzetelne, terminowe i satysfakcjonujące wykonanie schodów drewnianych w naprawdę niskiej cenie !!! Co prawda jest to mały zakład, nie posiadający strony internetowej, ale po kontakcie wysyłają zdjęcia na maila, za darmo wykonują kosztorys !!!Polecam bardzo. Kamil. mail: kwiecien_adam@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dff Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 22:34 Firma Gam Metal wykonuje niesamowite schody, maja bardzo oryginalne projekty i rozsadna ceny. Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: schody poznań Jaroszczak Koziegłowy, uważajci IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 13:25 Dziwna sprawa, znam firmę i złego słowa bym o niej nie powiedziała. Właściciel spoko, z rozliczeniem też nigdy nie było problemu. Schody też robi bardzo ładne. Może to konkurencja robi mu czarny pijar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.205.39.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 23:02 Ja natomiast pragnę bardzo podziękować Panu Jaroszczakowi i Jego Firmie z Koziegłów za PRZEPIĘKNE I SOLIDNIE WYKONANE SCHODY!!! Jesteśmy z rodziną zachwyceni z wykonanego przez ww. Firmę dzieła, a znajomi nam zazdroszczą. Nie mieliśmy ŻADNYCH PROBLEMÓW z wykonawcą, a wręcz przeciwnie - uważam, że podejście Firmy Stolarskiej Jaroszczak z Koziegłów do klienta i jego indywidualnego zamówienia jest na niezwykle wysokim poziomie. POLECAM tego wykonawcę z całego serca za: jakość, solidność, przystępną cenę i za ogromne zadowolenie z wykonanej usługi!!! PS. Nie rozumiem poprzednich wpisów - mogę jedynie domniemywać, że pomiędzy Gośćmi tego forum a p. Jaroszczakiem doszło do jakiegoś nieporozumienia i niestety byli oni "uprzejmi" odreagować swoje emocje poprzez tak krzywdzące wpisy... No cóż, jednak dużo jest prawdy w myślach Stanisława Lema - polecam je jako lekturę na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa_34 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 04.11.11, 13:09 Cena zależy od materiałów i maszyn jakimi dysponuje dany zakład. Nie warto się sugerować tylko nią, bo rodzaj drewna i marka zakładu to nie wszystko. Znam, a właściwie poznałam sporo firm, które działały na zasadzie "będzie Pan zadowolony". Dobrze jest podszkolić się w temacie na przykład czytając fora i dopiero później rozmawiać z wykonawcami. Szczególnie kiedy chodzi nam o coś co przetrwa lata. Dla mnie schody to zaraz po instalacji wodnej i elektrycznej najważniejsza cześć domu. Jak już ma je wykonać partacz, to lepiej kupić gotowe i samemu zamontować - złość ta sama, ale portfel znacznie odciążony :) poczytaj tutaj: [url=http://www.otoschody.pl/schody-drewniane,5,2.html/]schody drewniane[/url] które na pewno nie będą skrzypieć ale jeśli chcesz byc tego na prawdę pewna, zapytaj o wymagania pomieszczenia w którym je montujesz - inaczej jest z normalnym zamieszkiwanym przez cały rok domem, a inaczej w domami letnimi Odpowiedz Link Zgłoś
teresa_34 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 04.11.11, 13:11 Cena zależy od materiałów i maszyn jakimi dysponuje dany zakład. Nie warto się sugerować tylko nią, bo rodzaj drewna i marka zakładu to nie wszystko. Znam, a właściwie poznałam sporo firm, które działały na zasadzie "będzie Pan zadowolony". Dobrze jest podszkolić się w temacie na przykład czytając fora i dopiero później rozmawiać z wykonawcami. Szczególnie kiedy chodzi nam o coś co przetrwa lata. Dla mnie schody to zaraz po instalacji wodnej i elektrycznej najważniejsza cześć domu. Jak już ma je wykonać partacz, to lepiej kupić gotowe i samemu zamontować - złość ta sama, ale portfel znacznie odciążony :) poczytaj tutaj: schody drewniane które na pewno nie będą skrzypieć ale jeśli chcesz byc tego na prawdę pewna, zapytaj o wymagania pomieszczenia w którym je montujesz - inaczej jest z normalnym zamieszkiwanym przez cały rok domem, a inaczej w domami letnimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miza Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.legnica.vectranet.pl 06.02.12, 14:04 Polecam P. Piotra.Zrobił u mnie świetne schody .Rewelacyjny kontakt,robota na czas wykonana do tego fachowo i porządnie. jego strona: www.schody.baraniuk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
4narcyz99 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 04.05.12, 23:03 Ja osobiście polecam firmę Drewmax ze Świdnicy wykonują zlecenia również z Wrocławia. Bardzo staranie wykonane schody solidne można powiedzieć dopięte na ostatni guzik wykonywali u mnie schody oraz u rodziny i mega zadowolenie .Schody posiadam prawie 4 lata i nadal są jak nowe . firma jest z poza Wrocławia co pozwala im na dobre oferty cenowe. Pozdrawiam i polecam Jeży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 19:01 Z Wrocławia polecam firma Stolbest jest solidna i rzetelna, może nie tania, ale miła współpraca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.182.138.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.12, 19:14 W sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldka Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 14:53 A co powiecie o Nasciturus Design? Podlinkowałam do ich galerii facebookowej z nowymi projektami schodów, według mnie świetne projekty robią, zresztą one mówią same za siebie jeśli chodzi o jakość wykonania, no i najlepsze jest to, że oni współpracują z wykonawcami, producentami mebli, etc. więc mogą odpowiadac za projekt od A do Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.12, 10:45 Nie ma schodó nie drogich może są tanie sosnowe ale pójdą do wymiany po 4-6 latach a to jest bez sensu ja mam schody dywanowe dębowe od Fides Schody koszt około 20 tyś zł ale są w każdym szczególe dopracowane barierka oraz pramki przed dziećmi w cenie wiec nie narzekam na nich. moge przesłać zdjęcia mail do mnie salwirak@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oszukany30.000 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta 19.07.18, 11:18 Fides juz nie istnieje teraz to Milik and Duda Uważajcie na nich to oszuści pobierają zaliczki i kontakt się urywa Pan Milik skutecznie oszukuje ludzi przynajmniej od 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witold Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.12, 18:55 Polecam stolarza z Zawoni k. Trzebnicy p. Bogdana, zrobił mi fajne schody do tego w przyzwoitej cenie. Namiary na niego www.puchalski-schody.pl - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: 213.199.248.* 16.02.13, 12:50 ja również polecam p. Puchalskiego z Zawoni k. Trzebnicy, podczas montażu odnosiłam wrażenie że robi to z wielka pasją. Jego tel. 600 319 319 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comar schody drewniane szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.12, 09:34 Dzień dobry polecam firmę Sławub ze Szczecina. Robią ładne schody drewniane i nie szaleją z cenami. Tel. 606720625. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.d. Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.12, 14:01 średnio tanio ale całkiem nieźle: ul. Wietrzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.internetia.net.pl 13.05.12, 13:33 www.andre-schody.eu polecam facet konkretny !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajaaa Re: pomożcie, schody drewniane, gdzie dobrze i ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.12, 16:00 My zdecydowaliśmy się na takie schody kręcone. Wszystko nie wyszło aż tak drogo a realizacja była bardzo szybka. Z czystym sumieniem mogę polecić:) Odpowiedz Link Zgłoś