Gość: ekup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 23:22 Firma solidna, profesjonalna, terminowa. Mam kuchnię swoich marzeń. Zadowolona Klientka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanek-twojej-zony Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu 29.03.08, 23:36 fajne te forum, zareklamowac sie mozna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:31 Ty zareklamowałeś się jako kochanek, czy mógłbyś zostać również moim? Uwielbiam takich złośliwych i zawistnych prawdziwych facetów Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek-twojej-zony Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu 30.03.08, 18:12 :) po: 1/ nie reklamuje sie 2/ nic zlosliwego w tym nie widze, ze komentuje fakt oczywisty 3/ zawisc? raczej nie mam o co byc zawistny Co do propozycji, to zawsze chetnie zostane Twoim kochankiem. Napisz na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:09 Sam fakt, że się tu pojawiłeś pod tym nickiem jest reklamą i złośliwością. A że jeszcze przyjmujesz propozycję to jeszcze jeden krok dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:36 Czy nie uważasz, że ten wpis na forum o mieszxkamiach to złośliwość i zrobienie komuś przykrości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:07 Napisz proszę coś więcej, ale o kuchni. Czy sprzęt AGD kupowałaś osobno, z jakich materiałów ta kuchnia, ile wyniosła a ile proponowała konkurencja za to samo. Będę wdzięczny za info, bo czeka mnie ten sam etap rządzania domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:10 Urządzania oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: QuestaForm Kuchnie - polecam we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 22:56 Witam serdecznie. Polecam serdecznie Questa Form. Współpracę zaliczam do jak najbardziej udanych. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś