Gość: bn IP: *.subscribers.sferia.net 27.06.08, 09:30 ASM investycje -Czy ktoś kupił od nich dom/mieszkanie? Bardzo proszę o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gb Re: ASM IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 22:05 znam tą firmę od wielu lat. nic od nich nie kupiłem, ale trochę im sprzedałem. moja opinia - porządni ludzie, odpowiedzialni, na rynku wiele lat. no i żyją nie tylko z budownictwa. polecam firmę, jeżeli chodzi o prowadzone inwestycje - nie wiem bo nie interesuje mnie to. pozdr gb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: ASM IP: *.elektrosat.pl 28.06.08, 22:09 ja kupiłam od nich szeregówkę w Bielanach 4 lata temu. wszystko było i jest w porządku. mimo końca gwarancji pomogli mi po przejściu wichury przez wrocław jakiś czas temu - natychmiast, w środku nocy!z tego co wiem, skład firmy się nie zmienił - bardzo porządni ludzie. a w samych bielanach mają już kilka osiedli domków i bloki. we wrocławiu też coś budowali. osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullet Re: ASM IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.08, 12:04 Ja sam od nich tez nie kupilem ale kuil moj szwagier. Ja swoje mieszkanie kupilem rok przed nim ale odbiory mielismy w podobnym czasie no i ja na akt wlasnosci czekalem 2 lata a on dostal po paru miesiacach. Bardzo jest zadowolony z tej firmy, mowi ze opiekunka ich budynku sie stara i przez to mieszka im sie dobrze. Duzo dobrego slyszalem o tej firmie. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
gusi-a6 Re: ASM 29.06.08, 21:05 Ja też kupilam od nich mieszkanie 2 lata temu.Nie było żadnych kłopotów.Porządna firma z podejściem do klienta.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: ASM IP: 194.151.249.* 02.07.08, 09:12 chyba najlepszy dewloper we Wrocławiu. Rodzina kupowała u nich domek. Odpowiedz Link Zgłoś