concer312 16.11.09, 21:12 masterofweb.pl Tworzenie strony, krok po kroku. Kursy html , css , javascript ,photoshop zarządzanie witryną pozycjonowanie, wybór hostingu , domeny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadurska.com Re: Compendium webmastera 16.11.09, 23:05 Mając na uwadze wygląd strony i jej fatalnw yświetlanie sie w FF nie zaufałabym temu poradnikowi. Odpowiedz Link
reklamowka_na_209 Re: Compendium webmastera 17.11.09, 01:22 Jest o wiele lepszy kurs www.kurshtml.boo.pl/ albo: kurs.browsehappy.pl/ tu też sporo rzeczy: www.webhelp.pl/ jednym słowem, ta strona jest jak na razie SŁABA. Proszę poprawić :) Odpowiedz Link
krasz-online Re: Compendium webmastera 17.11.09, 15:04 Ja rozumiem, że szewc bez butów chodzi, ale bez przesady... Odpowiedz Link
so1970 Re: Compendium webmastera 17.11.09, 16:31 Napis news zrób sobie ciemniejszy,bo google może go błędnie zinterpretować i nie osiągniesz swojego celu :))) -------------------------------------------------- www.sobann.pl/narzedzia-dla-webmastera.html Odpowiedz Link
beejay02 Re: Compendium webmastera 22.11.09, 11:32 Na stronie tytułowej zamień na początek linki na przyciski, a potem zobaczymy. ;) Odważnie zaczynasz. :) Odpowiedz Link
szolo11 Re: Compendium webmastera 22.11.09, 18:36 Hmm. Mam nadzieję, że to nie kopia innej stronki, choć takie odniosłem wrażenie. Sporo treści za co szacun, ale ewidentnie potrzebujesz grafika :) Odpowiedz Link
hetmans Re: Compendium webmastera 21.02.23, 08:30 Można zrobić to wszystko też samemu totemat.pl/ak-pozycjonowac-strony-internetowe/ wymaga tylko trochę pracy. Odpowiedz Link