netv Re: SPAM - tylko tu!!! 18.11.14, 22:04 NetVizja - zajmujemy się tworzeniem stron internetowych dla firm oraz osób prywatnych. Zbieramy projekty do portfolio dlatego zdecydowałlismy się stworzyć kilka stron zupełnie za darmo. Zapraszam do kontaktu: kontakt@netvizja.pl, niebawem portfolio będzie dostępne na: www.netvizja.pl Proszę pisać maile oraz opisywać swoje oczekiwania co do strony. Zastrzegamy sobie prawo do wybrania tylko niektórych projektów. Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: SPAM - tylko tu!!! 21.08.15, 12:24 Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: SPAM - tylko tu!!! 21.08.15, 15:11 Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl Odpowiedz Link
noursnours Re: SPAM - tylko tu!!! 17.09.15, 12:46 Firma MSERWIS specjalizuje się w rejestracji domen na całym świecie, dostarcza usługi hostingowe na szybkich serwerach, zapewnia profesjonalne certyfikaty SSL, tworzy autorskie systemy CMS oraz wykonuje zaawansowane, dedykowane aplikacje internetowe. Można się zapoznać z case studies www.mserwis.pl/software-house/case-studies Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: SPAM - tylko tu!!! 24.09.15, 12:34 bxm.pl tworzenie stron warszawa - polecam jako firmę projektującą strony w warszawie i krakowie Odpowiedz Link
pandzia4 Re: SPAM - tylko tu!!! 07.10.15, 18:41 Gorąco polecam greenparrot.pl/ Bogata oferta z zakresu reklamy i marketingu oraz projektowania mobile. Świetna obsługa, zaangażowanie i wysoka jakość. Naprawdę warto skorzystać. Odpowiedz Link
bogdan_warszawa Re: SPAM - tylko tu!!! 13.11.15, 11:14 bxm.pl/ tworzenie stron warszawa Odpowiedz Link
adka787 Re: SPAM - tylko tu!!! 05.08.16, 23:16 tworzenie stron www? cavok.com.pl/ zajmą się tym bez problemu, w dodatku są tani i mega profesjonalni :D a co więcej, to tylko jedna z nielicznych usług wykonywanych w ich zakresie :)))))) Odpowiedz Link
grzegorz123456789123456789 Re: SPAM - tylko tu!!! 02.03.18, 20:37 1. Jakość dyskusji na tym forum pogorszyła się. Zauważyłem to, chociaż jestem tu dopiero od paru dni. Związane jest to z natrętnym spamowaniem innych wątków (jest jeden taki adres, który pojawił się dziś paręnaście razy we pisach. Nie piszę który ale wszyscy pewnie wiedzą). Oczywiście każdy będzie próbował zareklamować swoją stronę, ale jeżeli dzieje się to poza tym wątkiem to niech to się ograniczy do sygnaturek i ew. dyskretnych wzmianek. Panie i Panowie! Trochę szacunku do siebie! To MY musimy pilnować tego jak wykorzystane jest to forum. 2. Jak już jestem w tym wątku nie omieszkam skorzystać z jego przeznaczenia. Dobry spam nie jest zły. W miniony długi weekend popełniłem małą aplikację, którą nazwałem mailgate. Służy ona przede wszystkim do prezentacji niektórych możliwości formularzy kontaktowych. Po pierwsze zapraszam do korzystania, po drugie będę wdzięczny za sugestie jak to jeszcze wzbogacić (a może nie komplikować bardziej?). Po trzecie... póki co jest to wewnątrz mojej strony, a adres mailgate.arkiva.pl służy tylko do przekierowania. Ale pomyślałem, że można z tego zrobić coś o ciupinkę większego - coś w rodzaju platformy reklamowej dla webmasterów. Tzn. obecnie każdy mail wysłany z serwisu ma na dole informację o Mailgate. Zakładam, że to dyskretna reklama. Jest krótka i dodanie informacji o jeszcze jednej stronie nie zawadzi. Np: Wiadomość wysłana z serwisu Mailgate. Style by ... (tu link do strony kogoś, kto wymyślił okazję i przygotował, powiedzmy, animowanego gifa do wiadomości). Lub: Wiadomość wysłana z serwisu Mailgate za pośrednictwem strony ... Pośrednictwo strony: webmastah umieszcza na swojej stronie kod (iframe'a ?) z mailgate i wiadomość jest wysyłana z jego strony (praktycznie z mojego serwera, ale użytkownik tego nie widzi). On wzbogaca swoją stronę o dodatkowy fajerwerk, jednocześnie reklamuje ją, bo w mailu pojawia się małe info. Nie zabiera sobie przy tym pasma ani miejsca na serwerze. Dla mnie to plus, bo bramka do bramki :) znajduje się na większej liczbie stron i jest to oczywiście też promowanie strony. Moje pytanie jest takie: czy uważacie, że to ma ręce i nogi? Czy ktoś byłby zainteresowany czymś takim (webmasterzy)? Chciałbym otrzymać jakiś feedback zanim zacznę przystosowywać to do takiego działania. Bo to jest jednak trochę pracy. ten tekst mówi że nie spanujecie Odpowiedz Link
freshoy Re: SPAM - tylko tu!!! 23.10.22, 22:34 W agencji interaktywnej PAGIX zajmujemy się tworzenie stron internetowych na zamówienie. Zapraszam. :)) Odpowiedz Link
kris33 Re: SPAM - tylko tu!!! 07.02.24, 16:28 Zwiększ widoczność swojej firmy online z pomocą profesjonalnej agencji marketingowej! 🚀 Czy chcesz zwiększyć ruch na swojej stronie internetowej? Czy marzysz o pozycji lidera w wynikach wyszukiwania? Jeśli tak, to dobrze trafiłeś! Nasza agencja marketingowa specjalizuje się w skutecznych strategiach SEO, które pomogą Ci osiągnąć sukces online. Co możemy dla Ciebie zrobić? ✅ Opracujemy spersonalizowaną strategię SEO, dopasowaną do Twoich celów biznesowych. ✅ Zoptymalizujemy Twoją stronę internetową, aby była przyjazna dla wyszukiwarek i przyciągała więcej klientów. ✅ Zadbamy o budowę wartościowych linków zwrotnych, które poprawią widoczność Twojej witryny w wynikach wyszukiwania. ✅ Śledzimy wyniki i dostosowujemy strategię, aby zapewnić Ci stały wzrost ruchu i konwersji. Dlaczego warto nam zaufać? 🌟 Doświadczenie: Jesteśmy zgranym zespołem specjalistów z wieloletnim doświadczeniem w branży. 🌟 Skuteczność: Nasze strategie są sprawdzone i skuteczne, co potwierdzają liczne zadowolone klientki. 🌟 Indywidualne podejście: Rozumiemy, że każda firma jest inna, dlatego każdą strategię dostosowujemy do indywidualnych potrzeb klienta. Nie czekaj! Skontaktuj się z nami już dziś i zacznij rozwijać swoją działalność online! 📞 Telefon: 578-011-055 📧 E-mail: hello@emperial.agency 🌐 Strona internetowa: emperial.agency Dołącz do grona naszych zadowolonych klientów i osiągnij sukces online z naszą agencją marketingową! 💼💻📈 Odpowiedz Link