magnol.ka Re: jak pozycjonować w google?? 15.05.14, 12:54 czyli kwestia nazewnictwa tylko Odpowiedz Link
bobo462 Re: jak pozycjonować w google?? 16.05.14, 18:02 Idealne rozwiązanie dla Ciebie - kurs-pozycjonowania-stron.pl Odpowiedz Link
magnol.ka Re: jak pozycjonować w google?? 22.05.14, 14:24 zdecydowałam się zlecić pozycjonowanie firmie Enterso, dopiero początek współpracy, ale jestem dobrej myśli Odpowiedz Link
black_noah Re: jak pozycjonować w google?? 01.07.14, 13:19 i jak oceniasz? dostałem maila z ofertą od tej firmy i szukam opinii? Odpowiedz Link
magnol.ka Re: jak pozycjonować w google?? 07.08.14, 12:40 właśnie ja w podobny sposób do nich trafiłam, tylko dostałam zaproszenie na konsultacje dot. marketingu w internecie. i poszłam :) tam przemiły pan wszystko mi wytłumaczył, o co w ogóle chodzi z całym tym pozycjonowaniem. dałam sobie czas i w końcu się zdecydowałam. prowadze sklep internetowy i tam wchodząc w jeden z programów pokazuje mi raporty na którym miejscu jestem, widze że coraz wyżej Odpowiedz Link
black_noah Re: jak pozycjonować w google?? 09.09.14, 12:22 wlasnie myslałem o kwestii pozycjonowania, ale najpierw chyba musze zająć się wyglądam samej strony www, kiedys ktos mi zrobil po kosztach, wolałbym bardziej nowoczesną Odpowiedz Link
magicgarden Re: jak pozycjonować w google?? 25.09.14, 13:16 Istnieje wiele metod na pozycjonowanie stron (budowanie linków, umiejętne pozycjonowanie fraz, ogólnie optymalizacja on-page i off-page). Dla mnie bardzo dobre wyniki (przy niewielkiej ilości linków) przyniosła metoda, którą poznałem od jednego z zagranicznych ekspertów SEO. Krótki poradnik znajduje się na stronie www.jakzarabiacwsieci.pl/blog/pozycjonowanie-strony-poprzez-slowa-kluczowe/ Warto przetestować. Odpowiedz Link
magnol.ka Re: jak pozycjonować w google?? 11.10.14, 15:25 stronę mialam już wcześniej, wiec w tej kwestii to sie nie wypowiem, ale mam addera i jestem zadowolona, plus wysyłka mailingu Odpowiedz Link
black_noah Re: jak pozycjonować w google?? 10.12.14, 14:00 coś tam działają z ta moją stroną, zobaczymy co to wyjdzie Odpowiedz Link
paulinakar Re: jak pozycjonować w google?? 15.10.14, 21:26 ja kiedyś zlecałam to freelancerom i wywalałam pieniądze w błoto. albo po prostu miałam pecha. znajomy polecił mi firmę Rocketsite i zrobili porządną stronę i skończyły się problemy z pozycjonowaniem. ;) Odpowiedz Link
magnol.ka Re: jak pozycjonować w google?? 09.12.14, 14:54 Tak, też mi się wydaje, że firma to jednak większa gwarancja sukcesu, przynajmniej łatwiej zweryfikować wszystko, niż u takiego freelancera :) Odpowiedz Link
paulinapolok00 Re: jak pozycjonować w google?? 22.10.14, 15:24 Aby znaleźć się wysoko w wyszukiwarkach trzeba zainwestować w pozycjonowanie i optymalizację czyli SEO. Optymalizacja to pierwsza kwestia, czyli poprawna budowa strony tak by była przyjazna dla wyszukiwarek, potem dopiero należy zająć się reklamą/pozycjonowaniem, a pozycjonowanie składa się na wiele różnych zabiegów, które zajmują dużo pracy, także nie jest to reklama za 100 zł. na taką reklamę trzeba wydać więcej pieniędzy aczkolwiek z czasem zwraca się to wielokrotnie a efekty są długofalowe. Zapraszam do poczytania na stronę www.darbs.pl lub sieciarz.pl Odpowiedz Link
nowybor Re: jak pozycjonować w google?? 25.10.14, 15:34 No to zleć komuś, kto ogranie [url=http://twojastronafirmowa.pl/]tworzenie stron[/url], a potem sam pozycjonuj. Zawsze jest jakieś wyjście, zależy od Twojego budżetu. Jaki zakładasz? Odpowiedz Link
theexpert Re: jak pozycjonować w google?? 11.06.14, 09:34 Polecam program No Hands Seo - poczytajcie w Google. Mam na sprzedaż swoją licencję. Odpowiedz Link
annna85 Re: jak pozycjonować w google?? 24.02.17, 16:53 Ja skorzystałam z usług buzzmarket.pl/ nie tylko pozycjonują ale też przeprowadzają gruntowną kampanie w internecie, wszystko na czas, polecam. Odpowiedz Link
karambol19 Re: jak pozycjonować w google?? 20.06.14, 04:07 Można na ten przykład specjalnie pisanymi artykułami, które wspomagają pozycjonowanie dzięki wplecionym linkom. Pisanie od zera byłoby czasochłonne, więc lepiej skorzystać z portali udostępniających takie teksty, jak np. Artelis.pl Odpowiedz Link
patr-isha Re: jak pozycjonować w google?? 21.07.14, 12:34 Można skorzystać właśnie też z gotowych opcji, jak np. zaawansowane seo w webwave cms Odpowiedz Link
patr-isha Re: jak pozycjonować w google?? 06.08.14, 10:17 a jeśli szukalibyście kogoś, kto będzie w stanie stworzyć dla was teksty seo to polecam skontaktować się po mailem seo.copywriter@o2.pl Odpowiedz Link
magnol.ka Re: jak pozycjonować w google?? 10.02.15, 13:54 wiem, że np w adderze jest opcja takich artykułów właśnie z linkami Odpowiedz Link
karmelkowypiecyk Re: jak pozycjonować w google?? 13.05.17, 16:36 Ostatnio zgłosiła się do mnie firma Projekt Marketing z obsługą kampanii z wykorzystaniem artykułów sponsorowanych. Zastanawiam się czy warto - projektmarketing.pl/? Co sądzicie o tej firmie? Odpowiedz Link
theexpert Re: jak pozycjonować w google?? 14.07.14, 17:55 Zabawne jak wątek "Jak pozycjonować" posłużył większości - do pozycjonowania. Linki w stopce w postach na forum to jeden ze sposobów ale nie tyle na pozycję, co na tzw. trust rank - czyli podniesienie wrażenia naturalności linków. Linki z większości forum tego typu są linkami "nofollow" - nie przekazują mocy jako tak. Mimo to, jak widzicie, wszyscy tutaj mają linki w stopce postów. Odpowiedz Link
penyu Re: jak pozycjonować w google?? 18.07.14, 09:31 Jest jeszcze opcja, żeby wspomóc się narzędziami takimi jak np. piramida linków (sklep.seo2014.pl/products-page/piramida-linkow) albo linkowanie web 2.0 (sklep.seo2014.pl/products-page/linki-web-2-0). Podobno są skuteczne i bezpieczne (nie ma ryzyka otrzymania bana czy filtra), linki pochodzą ze stron o wysokich wskaźnikach Trust Rank i Page Rank a wszystko podsumowane jest raportem z realizacji zlecenia. Widziałam, że mają teraz nawet kupon rabatowy dający 20% zniżki na wszystkie produkty. Ceny też nie są jakieś kosmiczne, warto spróbować. Odpowiedz Link
theexpert Re: jak pozycjonować w google?? 24.07.14, 16:09 Można dodać bezpłatnie swoją stronę lub ogłoszenie do naszego portalu: ogloszeniaprzez.net ogloszeniaprzez.net/firmy Odpowiedz Link
theexpert Re: jak pozycjonować w google?? 26.07.14, 14:30 Jestem specjalistą SEO z kilkuletnim doświadczeniem i twórcą nowego pomysłu: Darmowa Szkoła Pozycjonowania. Zapraszam wszystkich do współtworzenia nowej strony na Facebooku: www.facebook.com/szkolapozycjonowania Będziemy tam wzajemnie sobie pomagać poprzez odpowiedzi na pytania i publikację ciekawych linków do różnych artykułów na temat pozycjonowania w szerokim ujęciu tego tematu. Odpowiedz Link
patr-isha Re: jak pozycjonować w google?? 30.07.14, 11:58 Ciekawa stronka, grat pomysłu Odpowiedz Link
gip.on Re: jak pozycjonować w google?? 31.07.14, 19:56 Moim zdaniem do czegoś takiego lepiej wynająć jakąś firmę która się tym zajmuje. Czytałam o Ditum.org. Oni to robią i to solidnie. Wiele opinii na ich temat jest pozytywna. Tu masz do nich link:www-pozycjonowanie.eu/pozycjonowanie.html. Myślę że warto. Bo samemu możesz sobie tylko zaszkodzić robiąc to na własną rękę. Odpowiedz Link
theexpert Re: jak pozycjonować w google?? 06.08.14, 23:42 Polecamy nasz pierwszy artykuł na stronie "Darmowa Szkoła Pozycjonowania" - Adres serwisu dsp.eurolango.com Co to jest pozycjonowanie? dsp.eurolango.com/artykul/co-to-jest-pozycjonowanie Odpowiedz Link
bbeataa1 Re: jak pozycjonować w google?? 17.09.14, 12:12 jesli się na tym nie znasz to lepiej się za to nie zabierac, bo mozesz pogrążyć swoją stronę. Do pozycjonowania polecam rocketsite.pl oni zajmują się tym, bardzo dobrze wykonują prace i sprawnie. Ich pozycjonowanie na pewno trafi wysoko. Odpowiedz Link
kaktus56 Re: jak pozycjonować w google?? 02.01.15, 18:51 Ja polecam pozycjonowanie dzięki innym stronom internetowym. Dzięki stronie [url=http://sklep.siteseo.pl/] Sklep SiteSEO [/url] uzyskałam łatwy dostęp do dużej bazy danych, w dodatku jest ona tematyczne, więc szybko wyszukałam interesujące mnie tematy :) Odpowiedz Link
arczi983 pozycjonowanie rzeszów 14.01.15, 19:34 a ja polecam firme vrs-net do pozycjonowania, vrs-net.pl zrobili mi sklep z kosmetykami i go wypozycjonowali Odpowiedz Link
siden10 seo 22.01.15, 12:49 Ja mam dobre doświadczenia z firmą www.econnect4u.pl , zamawiałem tam stronkę, teraz ją zaczynam pozycjonować Odpowiedz Link
magnol.ka Re: pozycjonowanie 10.02.15, 12:16 więc się nie dziwie teraz dlaczego taka niska cena... Odpowiedz Link
karibal Re: jak pozycjonować w google?? 26.03.15, 08:27 Działania seo dają dobre wyniki i potrafią skutecznie zwiększyć sprzedaż, ale trzeba pamiętać, że rezultaty nie przychodzą błyskawicznie, bo czasami jest to długi i żmudny proces. Mój przyjaciel miał dylemat, czy samemu zoptymalizować i wypozycjonować stronę swojego sklepu w Łodzi czy niech to zrobi [url=http://lodzseo.pl/]profesjonalna agencja seo[/url]. Wybrał to drugie i nie narzeka. Odpowiedz Link
krzyznowski Re: jak pozycjonować w google?? 31.03.15, 12:35 Najlepiej zlecić pozycjonowanie zewnętrznej firmie. <a href="www.innveo.pl/" title="innveo - pozycjonowanie stron Rybnik">Pozycjonowanie Rybnik </a> - ja korzystam z usług firmy Innveo z Rybnika i jestem całkiem zadowolony, zarówno z efektów, jak i z kosztów. Odpowiedz Link
estera1538 Re: jak pozycjonować w google?? 08.07.15, 20:05 Jak? Skutecznie :) a tak poważnie, to jest temat-rzeka i wymaga naprawdę potężnej wiedzy oraz doświadczenia. Już wiele osób przekonało się, że z google nie ma żartów i łatwo uzyskać filtr lub co gorsza ban. W każdym razie, pozycjonowanie nie jest miejscem na eksperymenty i lepiej zaufać jakiemuś fachowcowi. Znam firmę www.nowapozycja.pl/oferta.html, która nie ściemnia i nie doi klientów za nic. Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: jak pozycjonować w google?? 19.08.15, 14:19 Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: jak pozycjonować w google?? 19.08.15, 23:15 Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl Odpowiedz Link
trylions Re: jak pozycjonować w google?? 09.09.15, 14:37 Powiem tak, ilu seowców tyle opinii. A prawda jest taka, że gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie - to byłby milionerem. Są pewne wytyczne google co do stron, które przy odpowiedniej strategii (content marketing połączony ze zdobywaniem linków i social media) powinien przynieść korzyści. W większości przypadków przynosi korzyści. Dobrze wspominam współpracę z panet.pl/kontakt Miałem stronę po banie, spadła o kilkadziesiąt pozycji. Koleś nie owijał w bawełnę - że postara się ją wyciągnąć. Podpisaliśmy umowę, nie udało się wyciągnąć, ale przynajmniej wiem na czym stoję. Zlecałem później jeszcze komuś, ale też nie przyniosło to efektów, więc to chyba jakiś ogólny problem. Odpowiedz Link
2lucjann Re: jak pozycjonować w google?? 10.09.15, 15:15 Trochę się pozmieniało w tym zakresie. Kiedyś wystarczyło odpalić kilkadziesiąt a najlepiej kilkaset linków - efekt był widoczny w ciągu miesiąca. Ale to stare czasy. Obecnie szczególną uwagę należy przyłożyć do treści na stronie, content-u. Dlatego pozycjonowanie przestaje być tanią i powszechną formą promocji. O wycenę polecam zgłosić się do panet.pl/kontakt Działa w tej branży, właściwie od początku. Odpowiedz Link
blueskysystem Re: jak pozycjonować w google?? 15.09.15, 10:18 Warto stosować "legalne" techniki pozycjonowania tak zwane White SEO. Polecam art: www.blueskysystem.pl/blog/wybieram-white-seo.html Odpowiedz Link
cichy351 Re: jak pozycjonować w google?? 21.09.15, 12:02 Wśród kilkuset czynników które w mniejszym lub większym stopniu wpływają na pozycje strony w wynikach wyszukiwania, najbardziej istotny to treść. Bo przecież z wyszukiwarki internetowej korzysta się po to aby odnaleźć istotne dla nas, wartościowe informacje. Odpowiedzią jest tzw content marketing - czyli reklama w której stawia się na interesującą i wartościową treść. Tylko skąd ją zdobyć? Od razu powiem, że nie jest to najtańsza usługa - ale w perspektywie czasu powinna się zwrócić, poprzez zwiększoną ilość wejść, poprzez lajkowanie na facebooku i innych mediach społecznościowych. A o ewentualne koszta można zapytać tutaj: inb-digital.pl/cennik Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: jak pozycjonować w google?? 24.09.15, 12:34 bxm.pl tworzenie stron warszawa - polecam jako firmę projektującą strony w warszawie i krakowie Odpowiedz Link
justy-na00 Szkolenie z marketingu internetowego 28.10.15, 10:35 dobrym rozwiązaniem jest zasięgnięcie porady fachowca. Polecam odbycie indywidualnego szkolenia z marketingu internetowego www.anspire.pl/szkolenia/marketing-internetowy/szkolenie-sem-skuteczny-marketing-w-wyszukiwarkach/ Odpowiedz Link
d2sc Re: jak pozycjonować w google?? 28.10.15, 14:23 Zapraszam do kontaktu ws. pozycjonowania stron, chętnie pomożemy. Kontakt: info@d2.com.pl Odpowiedz Link
sandraso Re: jak pozycjonować w google?? 17.06.20, 07:50 d2sc napisał(a): > Zapraszam do kontaktu ws. pozycjonowania stron, chętnie pomożemy. > > Kontakt: info@d2.com.pl od Siebie mogę polecić firmę ESEO która zajmuje się pozycjonowaniem lokalnym - www.eseo.pl/pozycjonowanie-stron-firmy/ Od dłuższego współpracujemy i efekty widać jak czarno na białym. Odpowiedz Link
teraztop Re: jak pozycjonować w google?? 31.10.15, 10:50 Powinieneś zdobywać linki do swojej strony z miejsc niedostępnych dla innych. Na przykład takie linki mają duża moc: www.teraztop.pl/teraz-content Odpowiedz Link
d2sc Re: jak pozycjonować w google?? 31.10.15, 11:03 Nie za każdym razem zdobywanie linków to dobry pomysł. Na początek wykonał bym audyt strony, który wskaże ewentualne poprawki które trzeba wykonać w celu podniesienia pozycji w google. Na tej stronie możesz wykonać darmowy audyt, www.d2.com.pl , nie jest ton aż tak szczegółowy co audyt płatny, ale potrafi wskazać najbardziej istotne zmiany do wykonania na stronie Odpowiedz Link
akurat-52 Re: jak pozycjonować w google?? 19.01.17, 20:03 Słyszałam, że dobra firma zajmująca się pozycjonowaniem stron jest we Wrocławiu. Prowadzą też szkolenia indywidualne oraz grupowe i korz nie jest wielki. Obejrzałam już sobie ich stronkę foxstrategy.pl/ sprawdźcie sobie może komuś się przyda Odpowiedz Link