w3-shop 21.08.09, 08:37 Witam. Niedawno skończyłem pewną stronę i chciałbym się dowiedzieć co o niej myślicie? Adres to www.satrans.net Z góry dzięki za sugestie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesarenerono Re: Prośba o ocenę strony internetowej 21.08.09, 16:42 Zmień kodowanie bo po polsku mam same obrazki. A tak poza tematem to DPD jest uważana w Niemczech za najgorszą firmę kurierską z uwagi na to iż w większości poszczególne rejony są prowadzone przez włochów, turków, azjatów, polaków a żadko kiedy przez niemców, przesyłki giną nagminnie u włochów z racji tego że źle opłacają kurierów a ci po prostu kradną. To są wiadomości z samego źródła czyli DPD. Odpowiedz Link
w3-shop Re: Prośba o ocenę strony internetowej 21.08.09, 21:52 > Zmień kodowanie bo po polsku mam same obrazki. Same obrazki tzn. nie masz polskich znaków czy w ogóle tekstu? Jakiej przeglądarki używasz i jakiego systemu? Odpowiedz Link
cesarenerono Re: Prośba o ocenę strony internetowej 22.08.09, 19:47 w3-shop napisał: > > Zmień kodowanie bo po polsku mam same obrazki. > > Same obrazki tzn. nie masz polskich znaków czy w ogóle tekstu? Jakiej > przeglądarki używasz i jakiego systemu? Firefox + Win XP corporate. Odpowiedz Link
cesarenerono Re: Prośba o ocenę strony internetowej 22.08.09, 19:52 Sorry, zmieniłem kodowanie w lisku i jest dobrze. Odpowiedz Link
w3-shop Re: Prośba o ocenę strony internetowej 23.08.09, 01:57 Ok! Dzieki info bo juz sie zaczynalem zastanawiac co jest nie tak;). Odpowiedz Link