rybka.11 12.04.13, 07:33 w końcu ciepło ... Ale nie mogę korzystać za bardzo z tego luksusu, bo akurat nadmiar obowiązków jakoś mi się przydarzył Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Bo jest 12.04.13, 08:33 ciepło za trochę za jeszcze szafy nie zryłam w poszukiwani lekkiego wdzianka Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Bo jest 12.04.13, 22:37 Ja się obawiam, że zryłam za bardzo, bo teraz tam niczego znaleźć nie mogę - zdecydowanie mało pojemna ) Odpowiedz Link
leziox Re: Bo jest 12.04.13, 22:41 Samo przejscie z zimna w cieplo tez mnie sie wydaje byc zbyt nagle,ale zabraklo tego okresu przejsciowego,który to okres ukradla nam biala fládra czyli zima. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bo jest 14.04.13, 08:35 A ja mam zamiar dzisiaj długi spacer zaliczyć. Dość już mam tej długiej zimy. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Bo jest 14.04.13, 08:41 A ja wczoraj pogrzebałam sobie w klombie swoim - bratki posadziłam w końcu i cebulki zefirantów (pierwszy raz je mam i zupełnie nie wiem, czego sie po nich sie spodziewać ) Odpowiedz Link
tetika Re: Bo jest 14.04.13, 13:40 ja chyba dojrzalam do grzebania w ziemi , ale ze nie posiadam wlasnego ogrodka to ograniczylam sie tylko do ogladania programow w tv i przegladaniu stron internetowych. Na bratki patrzylam w agrocentrum , ale nie mieli pomaranczowych i czerwonych z zoltymi dodatkami wiec narazie odpuscilam. Odpowiedz Link