usarmy 04.09.07, 21:39 www.zpp.pl/index.php?path=main/glowna/ranking/miasta A GDZIE ZAWIERCIE? WLADCY... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwka25 Re: RANKING POWIATOW 05.09.07, 15:28 Pozycja 81 !!!! Zajebiście, jakby to powiedziała Doda hahahah www.zpp.pl/index.php?path=main/danetel&level=3&id_woj=13&id=265 Pozdrówki Odpowiedz Link
krzy76siek Re: RANKING POWIATOW 06.09.07, 17:54 TAK TO JEST , JAK CAŁA "PRACA" STAROSTY SPROWADZA SIĘ DO ZALEWANIA PIJACKIEGO RYJA W BARZE "DOMINO" P.S. Brakuje kulturalnego słownictwa aby określić TO COŚ Odpowiedz Link
sylwka25 Re: RANKING POWIATOW 07.09.07, 08:03 W tym lokalu można Pana starostę spotkać? to może się umówimy tam jak ON bedzie? może być smiesznie hahahhah Odpowiedz Link
mmedia1 Re: RANKING POWIATOW 07.09.07, 08:31 Czyli co Domino przyszły wtorek godz. 20,15. Widzę ten lokal z okna mojego mieszkania - muszę kupić lornetkę. Będę miał Rycha jak na dłoni. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: RANKING POWIATOW 07.09.07, 21:53 Info dostałem od dwóch różnych osób w tym jedna z nich była osobiście świadkiem i to kilka razy. Podobne wojaże zaliczył też pan Rychu w pewnym hotelu na Jurze ale te sytuacje o ktorych mam pewne info miały miejsce w czasie gdy był on na stołku w UM . Pamiętam jak w tym właśnie hotelu bawiła sie kiedyś lewicowa "elyta"-ta miescowa oraz wyższego szczebla ,był oczywiście i pan Rychu, było to gdzieś w 1999 . Najzabawniesze było jak następnego dnia przyjechała beczka celem oczyszczania szamba .Przyjechała raz ,drugi ,trzeci ...chyba z sześć kursow, coś się zatykało coś wybijalo. W końcu jeden z pracownikow ZGK stwierdzil ...TAK ZASR.... SZAMBA JESZCZEM NIE WIDZIOŁ JAK TU PRACUJE ... --------------------------------------------------------------- Co do spotkania to dajcie znać czy możecie przyjść . Trzeba się w końcu spotkać i pogadac . Może byc miejsce i data którą podał mmedia1 , a może inne propozycje Odpowiedz Link