krzy76siek 07.10.07, 01:42 Od 5 listopada w OSIR ZAWIERCIE , ul. Moniuszki 10 można będzie zakupić bilety na mecz eliminacji Mistrzostw Europy 2008 z Belgią , który odbędzie się na Stadionie Śląskim. TYLKO POLSKA i ... WARTA oczywiście !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usarmy Re: BILETY NA MECZ POLSKA - BELGIA 07.10.07, 09:42 Dzieki za info!!!! Jak bedzie czas jedziemy z flaga Polski i napisem ZAWIERCIE !!!!!!!!! Odpowiedz Link
usarmy Re: BILETY NA MECZ POLSKA - BELGIA 16.10.07, 20:20 Mozna gdies kupic bilety? sztuk 2 najlepiej.... Odpowiedz Link
krzy76siek Re: BILETY NA MECZ POLSKA - BELGIA 17.10.07, 19:56 Bilety miały być jak pisałem na OSiRze . Piszę miały , bo jak to w PZPN bywa znów ogólny burd... i nic nie wiadomo . Jak dzwoniłem pytać się śląskiego ozpn , to kobitka stwierdziła ,że sama nie jak to będzie. Gdy coś będę wiedział dam natychmiast znać. Mnie udało się zarezerwować właściwie ostatnie bilety na internecie , zarezerwowałbym więcej ale się zgapiłem i klapa. Ale może jeszcze coś się uda pozdrawiam TYLKO POLSKA ! - Odpowiedz Link