Gość: saskia IP: 83.27.23.* 04.02.04, 09:49 Doszły mnie suchy że Biuro Turyst,,OASISTOUT" ma bardzo słaba kondycje finansowąi jego bytność na naszym rynku stoii pod znakiem zapytania. Czy jest to prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Czy Biuto Turystyczne ,,OASISTOUR" się kończy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.02.04, 23:27 no coz jakie biuro...moj egipt (4 lata temu, a wiec poczatek bumu na ten kraj) byl mocno przereklamowany...no coz zlamana noga uczestnika oasis nie wzruszyla rezydenta...bo i kontaktu z nim nie bylo...bp w w-wie tez to nie wzruszylo, dzieki bogu ze wzruszylo lekarza w szpitalu prawie, ze polowym...hm ogolnie ciesze sie, ze poza przelotem (bardzo zlej klasy wea...miejsca na dostawke tzw w normalnych liniach "tani stand by") nic wiecej mnie z nimi nie laczylo...hotel z gory bylo wiadome ze zmienia, bo przeciez last minute (za 2 tys od osoby do egiptu) ma takie prawo...no szkoda komentowac jak maja upasc to byle szybko bo jeszcze wiecj ludzi dolaczy do grona tyh, ktorym oasis zafundowal stres na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Czy Biuto Turystyczne ,,OASISTOUR" się kończy IP: *.bluu.net / *.bluu.net 20.02.04, 14:09 Ja byłam z Oasisem 3 razy: w 2002 na Teneryfie,w grudniu 2004 w Egipcie z rejsem po Nilu i w grudniu 2003 w Tunezji. Byłam bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pewnie w tym roku znowu z nimi polecę, szkoda tylko że nie maja wysp Kanaryjskich juz. Na hotelu zbytnio mi nie zależało więc wzięłam w miarę niedrogi ( nie zmienili mi go). Odpowiedz Link Zgłoś