Dodaj do ulubionych

Czy Biuto Turystyczne ,,OASISTOUR" się kończy?

IP: 83.27.23.* 04.02.04, 09:49
Doszły mnie suchy że Biuro Turyst,,OASISTOUT" ma bardzo słaba kondycje
finansowąi jego bytność na naszym rynku stoii pod znakiem zapytania. Czy jest
to prawdą?
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Czy Biuto Turystyczne ,,OASISTOUR" się kończy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.02.04, 23:27
      no coz jakie biuro...moj egipt (4 lata temu, a wiec poczatek bumu na ten kraj)
      byl mocno przereklamowany...no coz zlamana noga uczestnika oasis nie wzruszyla
      rezydenta...bo i kontaktu z nim nie bylo...bp w w-wie tez to nie wzruszylo,
      dzieki bogu ze wzruszylo lekarza w szpitalu prawie, ze polowym...hm ogolnie
      ciesze sie, ze poza przelotem (bardzo zlej klasy wea...miejsca na dostawke tzw
      w normalnych liniach "tani stand by") nic wiecej mnie z nimi nie
      laczylo...hotel z gory bylo wiadome ze zmienia, bo przeciez last minute (za 2
      tys od osoby do egiptu) ma takie prawo...no szkoda komentowac jak maja upasc to
      byle szybko bo jeszcze wiecj ludzi dolaczy do grona tyh, ktorym oasis
      zafundowal stres na wakacjach
      • Gość: Aa Re: Czy Biuto Turystyczne ,,OASISTOUR" się kończy IP: *.bluu.net / *.bluu.net 20.02.04, 14:09
        Ja byłam z Oasisem 3 razy: w 2002 na Teneryfie,w grudniu 2004 w Egipcie z
        rejsem po Nilu i w grudniu 2003 w Tunezji. Byłam bardzo zadowolona. Nie mam
        żadnych zastrzeżeń. Pewnie w tym roku znowu z nimi polecę, szkoda tylko że nie
        maja wysp Kanaryjskich juz. Na hotelu zbytnio mi nie zależało więc wzięłam w
        miarę niedrogi ( nie zmienili mi go).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka