Dodaj do ulubionych

Rejsy po Karaibach

08.08.11, 16:26
Witam serdecznie
Interesuje mnie rejs po Karaibach,co prawda jest kilka stronek w necie na ten temat ,ale interesują mnie szczególnie opinie osób które coś takiego ,,zaliczyły'' a tak jak my są w temacie żeglarstwa zieloni.Ma to być prezent na rocznicę ślubu,a nie chce kupować typowej wycieczki.Mam jescze jedno pytanko zastanawia mnie dlaczego w tych ofertach które przeglądałem w internecie wszczyscy omijają Dominikanę,czyżby była najmniej ciekawa z tych wysepek ,a może cięzko sie tam pływa ?.
Obserwuj wątek
    • jamal24 Re: Rejsy po Karaibach 10.07.13, 20:49
      kris7109 napisał:

> Witam serdecznie
      > Interesuje mnie rejs po Karaibach,co prawda jest kilka stronek w necie na ten t
      > emat ,ale interesują mnie szczególnie opinie osób które coś takiego ,,zaliczyły
      > '' a tak jak my są w temacie żeglarstwa zieloni.Ma to być prezent na rocznicę
      > ślubu,a nie chce kupować typowej wycieczki.Mam jescze jedno pytanko zastanawia
      > mnie dlaczego w tych ofertach które przeglądałem w internecie wszczyscy omijają
      > Dominikanę,czyżby była najmniej ciekawa z tych wysepek ,a może cięzko sie tam
      > pływa ?.

Ja w zeszłym roku byłem z przyjaciółmi na takim rejsie na karaibach. Powiem Ci, że było to niezapomniane doświadczenie, dlatego też jeżeli chcesz czymś zaskoczyć żonę to naprawdę polecam taką wyprawę. Ja rejs znalazłem na stronie www.rejsy.pl/destynacja/rejsy/karaiby bo tam były najniższe ceny i najprzyzwoiciej opisana usługa. Naprawdę Ci polecam
      • kris7109 Re: Rejsy po Karaibach 11.07.13, 15:45
        Niestety stronka nie odpala,napisz proszę czy był to rejs wielkim statkiem (który nas de facto nie interesuje) czy rejsik małym jachtem z kapitanem (taki jest OK).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka