Gość: lili23 IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 20:14 czy ktos ma przecieki jakieś co będzie z triadą ? czytam o przejęciu przez urlopy.py, czy dalej będa organizować wycieczki jako triada ?????? co z umowami już podpisanymi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: df Re: co z triadą? IP: *.net.stream.pl 23.08.11, 22:22 Umowy nieważne,kasy nie oddadzą,każdego szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Re: co z triadą? IP: *.135.c72.petrotel.pl 24.08.11, 00:20 mariusz patrowicz poprzez urlopy.pl ma przejąć triadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: co z triadą? IP: *.net.stream.pl 26.08.11, 12:01 Dzwonił do Ciebie czy czytałeś wypociny "Parkietu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELCIK Re: co z triadą? IP: *.233.c72.petrotel.pl 12.09.11, 21:29 BIERZE PATROWICZ CZY NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace1 Re: co z triadą? IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 14:30 upadło juz projektowanie wnętrz | apartamenty darłówko | pozycjonowanie stron www | Fotoadres.pl zlokalizuj każdy budynek w mieście i zobacz jak wygląda | sale weselne kraków | aplikacje internetowe | wczasy nad morzem | gazetki promocyjne | Dobre garnki do gotowania | nieruchomości trzebiatów | domy nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Patrowicz Re: co z triadą? IP: *.centertel.pl 05.01.14, 10:00 Mariusz Patrowicz znany inwestor giełdowy z listy 100 najbogatszych jest zainteresowany inwestycjami tak czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: co z triadą? IP: 217.153.153.* 13.09.11, 09:07 od dawna Triada ma słabe opinie, a jednak są ludzie którzy kupują tam wycieczki. Ja jeżdże kilka razy w roku, i zawsze sprawdzam jak tylko można kondycję biura, opinie etc. Z Triady nigdy nie byłam. Z Eximu raz i to był mój ostatni raz z tym biurem. Tak więc sorry, ale mi nie szkoda tych, którzy kupili tam wycieczkę, szczególnie, że od miesięcy trąbi się o słabej kondycji Triady czy Eximu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: co z triadą? IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 21:13 zgodnie z informacją na stronie Centralna Ewidencja Organizatorów Turystyki i Pośredników turystycznych www.turystyka.gov.pl/CRZ.aspx Triada ma ubezpieczenie ważne do 17-09-2011r. tak więc sobota zbliża się wielkimi krokami Odpowiedz Link Zgłoś