Dodaj do ulubionych

Zlecenie ?

06.09.11, 09:26
Na tur-info pojawiło się ogłoszenie biura turystyki ekstremalnej ze Stalowej Woli :
"Witam,

szukam przewodnika, który oprowadzi polską grupę po Berlinie i Poczdamie w terminie 13- 16.10.2011r. Zgłoszenia w raz z przykładowym planem zwiedzania i cenami wejściówek do zwiedzanych obiektów proszę przesyłać na adres: kamil@holy-wood.pl tel. kontaktowy: 505 107 889
web: www.holy-wood.pl "

To chyba najlepszy przykład jak tanio zebrać niezbędne informacje do imprezy, a i tak pojedzie świeżo upieczony pilot-student za stówę.

Pozdrawiam z HR.
Obserwuj wątek
    • ewuuula1 Re: Zlecenie ? 11.09.11, 19:05
      Hmmm, mieszkam całe życie w Stalowej Woli i nie słyszałam aby istaniało tu biuro turystyki ekstremalnej, no ale widać słabo interesuje się nowymi biurami w mieście. Jakoś mi z nimi nie po drodze...
      Z Twoimi wnioskami zgadzam się w zupełności.
      Pozdrawiam
      Ewa
    • voyager_pl Re: Zlecenie ? 11.09.11, 20:58
      Ja proponuje pilotom napisać pseudo -plany zwiedzania z kwotami za wstępy 'z kosmosu' Wtedy to może się ocknie spiący rycerz?

"To chyba najlepszy przykład jak tanio zebrać niezbędne informacje do imprezy, a
      > i tak pojedzie świeżo upieczony pilot-student za stówę.'

Od dawna piszę ze wiedza pilota to kapitał ,którego nie należy sprzedawać.A ta forma wyciągania info to bezczelność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka