10.03.12, 17:27
No i trzeci miesiąc roku a tu BP Ttiada duże kłopoty finansowe oby tylko Skaya nie pociągneła bo czeka mnie namiot i nad rzekę ale mam 200 m.
Obserwuj wątek
    • vicehrabiadebragelone Re: TRIADA 10.03.12, 19:58
      Skąd takie info?Z tego co słyszałem to w lutym Triada i Sky Club zostały zasilone kilkudziesięcioma milionami przez nowego akcjonariusza co podobno miało zapewnic stabilna działalnosc na rynku turystycznym
      • aqua_frigida Re: TRIADA 10.03.12, 20:30
        biznes.onet.pl/40-mln-zl-wystarczy-by-uratowac-marke-triada,18569,5052703,prasa-detal
        • amertillek Re: TRIADA 11.03.12, 11:09
          Jedno jest pewne ,że takie artykuły i info jakie sie ostatnio ukazuja z pewnoscia pogarszaja sytuacje biura. Martwie sie bo juz poplaciłam zaliczki za wakacje.
          • deoand Re: TRIADA 11.03.12, 13:01
            Ano wyglada na to , że polskie biuro Triada z którym zaczynałem swoja przeygode z Egiptem zniszczą mi dokumentnie w imie idei co polskie to do zniszczenia . Tak juz jest w tej Polsce i aż dziw bierze , że ludzie tu żyjący nazywaja się polakami a nie kundlami .
            • niiktos Re: TRIADA 11.03.12, 14:00
              deoand napisał:

> Ano wyglada na to , że polskie biuro Triada z którym zaczynałem swoja przeygode
              > z Egiptem zniszczą mi dokumentnie w imie idei co polskie to do zniszczenia .
              Polska być trudna język i moja dopiero się uczyć ta język.
              Jak już moja się nauczyć to wtedy moja coś napisać tak by twoja to rozumieć.
              • aqua_frigida Re: TRIADA 13.03.12, 20:55
                www.rp.pl/artykul/705167,837813-Sky-Club-bez-prezesa.html
                www.rp.pl/artykul/705167,833999-Znikajaca-Triada.html
                hmmm...
                • aqua_frigida Re: TRIADA 13.03.12, 22:22
                  nooo, chciałam się wybrać na rejs...
                  Zwlekalam z zakupem, po to i urlop muszę "wypracować", i..., i...
                  Odpowiada mi program Sky ew. Triady, bo maja cały tydzień rejsu i jest czas na połazikowanie samemu trochę i po Luxorze, i po Asuanie.
                  Teraz... teraz póki co się chyba nie odważę dokonać zakupu.
                  :/
                  • aqua_frigida Re: TRIADA 15.03.12, 22:18
                    jeszcze cieple info:
                    www.rp.pl/artykul/705167,839066-Sky-Club-podnosi-kapital.html
                    • Gość: sisi Re: TRIADA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.12, 09:11
                      Niezbyt dobrze to wyglada. Dotychczasowych szefow pozbyto sie. Nowi nie maja pojecia o turystyce. Sytuacja Triady czy BBPT-niejasna. Zaplaciłam . Pozostaje czekać...
                      • Gość: magliarosa Re: TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 11:58
                        Właśnie jestem na etapie wyboru imprezy i traf chce, że padło na jedną z wycieczek Triady/ Sky Club. I jednego czego się boję, to sytuacji,że odwołają, np. z braku chętnych imprezę, a ja zostanę na lodzie. A chcę jechać w sierpniu....

Nie chcę spędzić wakacji na działce u rodziców!
                        • Gość: Yoda Re: TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 00:00
                          To są ostatnie podrygi tej grupy biur, jedyna nadzieja była w byłym już prezesie Sky Club'u ......
                          • aqua_frigida Re: TRIADA 18.03.12, 21:56
                            warto zatem za wycieczki płacic kartą, a nie przelewem czy gotówka.

forsal.pl/artykuly/455420,chargeback_moze_uchronic_przed_upadloscia_biura_podrozy.html
                            • aqua_frigida Prawo chroni podróżnych przed 19.03.12, 21:28
                              niewypłacalnością biur podróży bez względu na jej przyczynę

www.kancelaria.lex.pl/newsletter?lex=1&action=showNews&idn=47448&k=10&utm_source=SARE&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%20Radcy%20Prawnego%20-%20Notariusz%20nie%20mo|e%20odm%C3%B3wi%07%20sporz%05dzenia%20aktu%20przedBu|enia%20prawa%20u|ytkowania%20wieczystego
                              • Gość: ania Re: Prawo chroni podróżnych przed IP: 80.50.234.* 05.07.12, 12:28
                                Niektórzy już to wcześniej przewidzieli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka