Dodaj do ulubionych

początek lipca - wczasy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 21:10
witam.

mam pytanie. planujemy z mężem i 18letnim synem wybrać się za granicę. Mamy zamiar skorzystać z ofert last minute. Głównie interesuje nas Grecja lub Bułgaria.. Chcielibyśmy zmieścić się cenowo w 2000-2200zł/osobę. Oferty tylko AI z wyżywieniem.. Termin: koło 10 lipca.

Jak myślicie. Czy jest szansa na znalezienie jakiejkolwiek oferty w takowym terminie w tej cenie? Jesteśmy gotowi na typowe last minute tzn 9 rezerwujemy, a 11 lecimy. Czy takie oferty się w ogóle zdarzają? Jestem w stanie kontrolować różne strony na bieżąco, ale może wiecie z którego biura najprędzej takową ofertę znajdę? To będą nasze pierwsze wczasy, więc bardzo nam zależy, jeżeli to nie wypali to pozostanie Polska..

Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: początek lipca - wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 07:22
      powinnaś cos znalez, ale musisz dokladnie szukac..
      • Gość: Aga Re: początek lipca - wczasy IP: *.fazos.com.pl 05.06.12, 08:09
        Powinno cos być, a raczej napewno bedzie, spróboj szukać już teraz, mniej wiecej wycelować konkretne hotele-przynjamniej ja tak robię-troche poszperam wczesniej, a potem juz tylko zostaje klikniecie KUP/ZAMÓW bez straty czasu na rozmyslanie i szukanie, który hotel wybrać. Skorzystaj z easygo.pl lub wakacje.pl pozaznaczaj opcje jakie Cie interesują (last, all in, liczba *, inne preferencje) i wybieraj. Jedyny problem jaki może się pojawić to brak dostepności z konkretnego lotniska-np ja teraz tak mam z kierunkiem Bułgaria i Portugalia.
    • Gość: nelle76 Re: początek lipca - wczasy IP: *.piekary.net 05.06.12, 08:40
      patrz tez na normalne katalogowe oferty, bo czasem są tańsze niż last! szukaj przez portale np. wakacje.pl , easygo itp. Tam sobie wpiszesz parametry i wyszuka ci biura, z których są dostępne interesujące Cię oferty. Ale... jak już coś znajdziesz, to zobacz kto jest touroperatorem czyli jakie biuro organizuje ten wyjazd, wejdź na jego stronę i tam sprawdź czy wybrana przez Ciebie oferta jest na pewno dostępna. Sprawdzaj ceny! niby nie powinny się różnić, a jednak... Potem najlepiej przejść się lub zadzwonić do wybranego biura i po sprawie.
      • Gość: Aga Re: początek lipca - wczasy IP: *.compnet.com.pl 05.06.12, 21:04
        tak! koniecznie sprawdz ceny, zdażyło mi się 2 razy nadziać na easygo.pl, które oferowało super cenę, a później sie z niej wycofywali...
    • potwor_z_piccadilly Re: początek lipca - wczasy 05.06.12, 21:37
      Ja tez mam pytanie.
      7 czy 14 dni.
      Jeśli 7, to sprawa jest prosta
      www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/grecja/rodos/hotele;show,2783,sirene-beach-rho12025?hotel=5412&m=h&transport=1#wylot=WAW&len=ln68&lm=1&os_dorosle=2
      Pewno w lipcu nic się nie zmieni, a hotel ma fajne położenie. Do plaży rzut beretem, a do miejsc gdzie jest fajnie da się dotrzeć nawet z buta. Do starówki Rodos mniej niż trzy kilosy. My więcej robimy na spacerach.
      Jeśli jednak 14, no to (niestety) trzeba szukać.
      Jedynie mogę doradzić - z własnego doświadczenia - że to co tanie, przeważnie nie jest warte nawet złamanego grosza.
      Pozdrawiam.
      • potwor_z_piccadilly Re: początek lipca - wczasy 05.06.12, 21:43
        Przepraszam.
        Nie spojrzałem na datę oferty.
        Szkoda, bo fajny hotel, ale popytać na infolinii BP nie zawadzi.
        Pozdrawiam.
        • grekan Re: początek lipca - wczasy 06.06.12, 01:43
          Jesli tydzien pobytu z All , to juz teraz sa oferty od 1700zl w Zlotych Piaskach i SB, Rodos, Korfu, Kreta.Na str: fly.pl
          znajdziesz te oferty z opisem i rezerwacja.
    • Gość: Adam Re: początek lipca - wczasy IP: *.doplaty.gov.pl 06.06.12, 12:34
      Moja uwga jest taka.
      Jeśli Bułgaria i chcesz aby było tanio to miejscowość RAWDA. Bardzo dobra lokalizacja. Hotele są zarówno z ALL jak i bez wyżywienia, ale naprawdę wyżywienie na mieście jest tanie i dobre. Obiad dla 3 osób to myślę 30-50 zł max. Do Złotych Paisków bądź Neseber-u można dojechać miejskim autobusem:) Jest jedna wada plaża nie należy do najciekawszych - jest wąska ale wystarczy kawałek dalej przejść i robi się lepiej. Miejscowość okupują Polacy głównie :)

Złote Piaski - szukaj hotelu z ALL bo mimno ,że to kawałekod Rawdy ceny z 30-40 % droższe.
      W pobliżu bardzow fajny awuapark.

Grecja - Zobacz co można zobaczyć w Grecji.
    • mloda.zona1 Re: początek lipca - wczasy 11.06.12, 13:00
      wczasy zagranicą super sprawa, ale powołując się na własne doświadczenia polecam Wam Panoramę Morska w Jarosławcu. To co prawda kurort krajowy ale przebywająć w tym miejscu poczujecie się jak za granicą
      pozdrawiam
      • jakanu Re: początek lipca - wczasy 11.06.12, 15:41
        Z czekaniem do końca np. na 2 dni przed wylotem byłbym bardzo ostrożny. Ja już się tak ze 3 razy przejechałem. Oferty w internecie były niby dostępne, ale okazało się, że nie ma miejsc w samolocie i np. zamiast na Teneryfę musiałem lecieć do Hurgady, bo tylko tam były dostępne miejsca w samolocie :)
    • mruk001 Re: początek lipca - wczasy 14.06.12, 17:23
      oczywiście, że jest. Polecam wyszukiwarki cen, w których znajdziesz dokładnie to, czego szukasz.
      • Gość: kasia Re: początek lipca - wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 20:46
        czy mógłbyś podać jakieś namiary na te wyszukiwarki cen?
    • Gość: ona1 Re: początek lipca - wczasy IP: 217.173.195.* 15.06.12, 10:41
      patrz w itace my w zeszłym roku na rodos czekaliśmy i w ciągu kilku dni cena spadła kilka stów, tak samo rok wcześniej na cypr . Itaka chyba jako jedyna na swojej stronie ma cene ostateczną wczasów bez dodatkowych kosztów tyle ile jest na stronie tyle płacisz w biurze i to jest super bo niektóre biura cena super a biurze dopłata paliwowa itp itd. i z taniej wycieczki robi sie mega drogo
      • Gość: bybyby Re: początek lipca - wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 12:42
        fakt, nic potajemnie nie doliczaja i nie wynduja ceny w kosmos, nie ma żadnych gwiazdek i małych druczkow, to się ceni:) ewentualnie mozna sobie jakis dodatkowy pakiet ubezpieczenia wykupic, ale to nie jest obowiązkowe z tego co kojarze.
        • Gość: Jastina Re: początek lipca - wczasy IP: *.unknown.vectranet.pl 20.06.12, 20:44
          I to jest bardzo ważne!!! Miałam na prawdę cudowną niespodziankę gdy w pewnym biurze zamiast zapłacić 1500zł zapłaciłam 2500 bo ciągle były jakieś koszty czy w ostateczności zwiększył się koszt wyjazdu. MASAKRA! Natomiast teraz, jak płaciłam w Itace to o większą ilość kasy nie prosili mnie :)
    • Gość: majolatanie Re: początek lipca - wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:16
      Zapraszamy na stronke www.majolatanie.pl latanie za grosze. Znajdziesz tanie połaczenia lotnicze, promocyjne wycieczki last minute. Dla ludzi interesujących sie podróżami powstaje powoli galeria z podrózy naszych użytkowników oraz relacji do poczytania. Jeżeli jesteś zainteresowany tą kategorią to zaprszam na majolatanie latanie za grosze do zaglądniecia, polubienia. Oczywiscie jeżeli chcesz dodac swoja relacje albo swoje zdjęcia z podrózy, wypadu, to jest to mile widziane. Wszytstkie informacjie znajdziecie na stronce www.majolatanie.pl
      Tekst linka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka