Dodaj do ulubionych

NOWA ITAKA

IP: *.gl.digi.pl 05.07.12, 08:37
Witam czy mógłby ktoś sprawdzić w KRD czy nowa itaka jest dłużnikiem?Lecę z nimi za miesiąc do Turcji i chciałbym wiedzieć czy firma jest zadłużona czy nie?
Obserwuj wątek
    • alundra79 Re: NOWA ITAKA 05.07.12, 09:13
      tyle to i z ich strony możesz się dowiedzieć: wizytowka.rzetelnafirma.pl/BusinessCard.aspx?banner=11AUO19Q&source=1
      są w PIT a to już coś.. tam pytaj..
    • monia515 Re: NOWA ITAKA 05.07.12, 09:24

wizytowka.rzetelnafirma.pl/ReportECR.aspx?Banner=11AUO19Q
    • Gość: Gość Re: NOWA ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 10:03
      Chciałbym ci delikatnie zwrócić uwagę, że najpierw się firmę sprawdza, a dopiero potem korzysta z jej usług. W odwrotnym przypadku mamy do czynienia z prostytucją.
    • sally_y Re: NOWA ITAKA 05.07.12, 10:32
      Do póki na banerze masz ten znaczek " rzetelna firma" mozesz jechac spokojnie. Gorzej jak zniknie to trzeba się zastanawiac. Podobnie było ze Sky Clubem. Ponoć w kwietniu jeszcze mieli ten znaczek. 3 miesiące minęły i sruu..
      A żeby sprawdzic w Krajowym Rejestrze Długów trzeba mieć u nich konto płatne 13 zł miesięcznie. Każdy może sobie założyć i potem sprawdzać.. ale trzeba płacić :P
    • Gość: Bob Re: NOWA ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 14:39
      Zapłać 13 złotych i sam sobie sprawdź, niby dlaczego ktoś ma to robić za Ciebie i jeszcze płacić?
      • Gość: ja Re: NOWA ITAKA IP: *.gl.digi.pl 05.07.12, 14:53
        A nie pomyślałeś że ktoś ma wykupiony abonament i zwykła ludzka pomoc wystarczy sprawdzić i tyle.Przecież nie prosi o kupno samochodu!Tak to jest w naszym kraiku jeden drugiemu wilkiem i tyle
        • Gość: Bob Re: NOWA ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.12, 12:09
          Nie jestem nikomu wilkiem, nie mam zamiaru płacić i szperać po necie za kogoś. Skoro znalazł to forum i umie posługiwać się wyszukiwarką - niech zrobi to sam. Tyle w tym temacie.
          • Gość: ja Re: NOWA ITAKA IP: *.gl.digi.pl 06.07.12, 19:43
            No wiec po co się odzywasz ?!
            • Gość: ja Re: NOWA ITAKA IP: *.gl.digi.pl 06.07.12, 19:45
              Notabene wysłałem mu dane o firmie i nic mnie to jakoś nie kosztowało.Po prostu wystarczy pomóc a nie geroja zgrywać.
        • zjawa1 Re 07.07.12, 22:10
          Za abonament 13 zlotych w ciagu miesiaca mozesz sprawdzic tylko jednego przedsiebiorce.
    • Gość: Tomo Re: NOWA ITAKA IP: 193.239.80.* 06.07.12, 20:10
      W wypadku touroperatora glejt z KRD guzik znaczy, bo lwia część ich zobowiązań jest za granicą.
      • Gość: ewa Re: NOWA ITAKA IP: *.gorzow.mm.pl 07.07.12, 15:49
        Itaka nie jest zadłużona.Można z nimi spokojnie lecieć na wakacje. Z dużych i znanych touroperatorów zadłużeni są Oasis i o dziwno Neckermann. www.rp.pl/artykul/880074.html
        • zjawa1 leszek:) 07.07.12, 22:07
          My lecimy z nimi tj. 2 plus 1 za tydzien. Na wakacje wydalismy przeszlo 12 tys zl. Pisalam juz, ze sprawdzalam firme-jest czysta!!! Spokojnie, napewno do konca sierpnia nie zbankrutuje:)
          P.s jest to jedyne tak duze biuro podrozy, ktore jest calkowicie Polskim kapitalem:) W zeszlym roku tez z nimi bylam i bylo wszysto ok. Jedyny ,,incydent" to bylk taki, ze w jakims 3 gwiazdkowym hotelu nie bylo miejsca dla pary osob wiec zakwaterowali ja do 4 gwiazdkowego tuz obok:)
          • voyager747 Re: leszek:) 07.07.12, 22:54
            też byłem ostatnio z Itaką, w czerwcu i w listopadzie też i było zgodnie z ofertą
        • Gość: Trubadur Re: NOWA ITAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 12:23
          neckermann zadłużony? a przed chwilą na forum ktoś wkleił link do ich strony na której przedstawiony jest wykres z którego wynika że neckermann ma najlepszą sytuację finansowaą i jest najbezpieczniejszym biurem podróży na wyjazd...chyba bardziej wiarygodny jest obiektywny raport rp.
        • Gość: Ada Re: NOWA ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 13:59
          Umiesz czytać ze zrozumieniem? Neckermann nie zapłacił, bo uważa, że firma zlecenie nie zostało wykonane tak jak chcieli - stąd widnieje na liście dłużników. Akurat to biuro jest w tej chwili w najlepszej sytucji finansowej, niedawno właśnie Rzeczpospolita o tym pisała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka