Dodaj do ulubionych

Praca licencjacka - ankieta

25.11.12, 14:57
Witam.

Jestem studentem III roku Turystyki i Rekreacji na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie. Piszę pracę licencjacką, która porusza kwestię bezpieczeństwa transakcji internetowych związanych z zakupem usług turystycznych. Narzędziem badawczym jest ankieta, której wyniki zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w celach naukowych. Ankieta jest anonimowa. Jeżeli macie chwilkę czasu, bardzo proszę o wypełnienie niniszej ankiety. Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam

moje-ankiety.pl/respond-33567.html
Obserwuj wątek
    • j_kaczynski Re: Praca licencjacka - ankieta 25.11.12, 18:16
      Ankieta nawet fajna, widać że wiesz o co chcesz zapytać.
      Tylko jedna uwaga, w części pytań zanaczyłeś minimum 1 odpowiedź, a maksimum 3.
      To maksimum jest zbyt małe, bo w każdym z tych pytań udzieliłbym jeszcze jednej odpowiedzi twierdzącej.
      Oczywiście można by to dodać w "innych", ale to trochę bez sensu.
      Powodzenia.
      • caartoo Re: Praca licencjacka - ankieta 26.11.12, 08:18
        Też byłem tego zdania, żeby umożliwić respondentowi większą liczbę odpowiedzi na pytania, ale promotor powiedział że muszę ograniczyć tę liczbę, bowiem najprawdopodobniej większość respondentów by mi zaznaczała wszystkie (lub prawie wszystkie) odpowiedzi i by nic sensownego w wynikach nie wyszło. Ograniczenie możliwych odpowiedzi ma na celu zawężenie wyboru do odpowiedzi, które są dla respondenta NAJWAŻNIEJSZE, sposoby które stosuje NAJCZĘŚCIEJ itd.
        Dziękuje i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka