bodzio49 01.07.06, 12:15 składam najlepsze życzenia zdrowia i wszelakiej pomyślności i buziaki oczywista. A teraz już uciekam na działkę gdzie będzie imprezka na 14 fajerek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Halinkom 01.07.06, 12:21 Ach! Rzeczywiscie! )) Wszystkiego najlepszego. Kolorow wielu, zapachow wielu, Milosci, szczescia, i zdrowia. Odpowiedz Link
joujou Re: Halinkom 01.07.06, 12:25 >Dużo słodkich buziaczków,wiatru we włosach i słońca na twarzy Odpowiedz Link
pijane_dziecko_we_mgle Re: Halinkom 01.07.06, 13:26 przylaczam sie tez do zyczen.. Ach.. wszystkie Haliny jakie znalem to byly fantastyczne dziewczyny.. dziecko rozmarzone Odpowiedz Link
verbena1 Re: Halinkom 01.07.06, 15:35 Nie wiem czy sa na forum jeszcze jakies Halinki,wiec melduje sie jako solenizantka. Dziekuje pieknie za zyczenia)) Tutaj nie obchodze imienin tylko urodziny a tak sie zlozylo ,ze jutro bede o rok starsza Nie bedzie zadnych uroczystosci bo nuz komus przyjdzie do glowy spytac o wiek)) Powaznie mowiac,znajomi powyjezdzali,rodziny niet,pojdziemy sobie do restauracji na jakies dobre jedzonko i po klopocie. Bodziu, serdecznosci dla Twojej Halinki)) Odpowiedz Link
jutka1 I jeszcze raz, urodzinowo... 02.07.06, 09:56 Verbenko: nie o rok starsza, tylko o rok lepsza! )) Wszystkiego najlepszego do wczorajszych zyczen dolaczam Odpowiedz Link
joujou Re: I jeszcze raz, urodzinowo... 02.07.06, 10:40 życząc zdrówka,szczęścia i wielu pięknych obrazów wychodzących spod Twego pędzla Odpowiedz Link
lablafox Re: Verbeno i BodziaŻono! 01.07.06, 22:03 Sciskam obie Halinki .Życzę zdrowia , poczucia humoru i nieustajacego zachwytu nad życiem. Odpowiedz Link
oqo ada 296 02.07.06, 00:01 Twój internet działa tak często jak mój witaj przy okazji wklubie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Alez dziekuje pieknie n/t 02.07.06, 19:39 Luiza!!! Mialas urodziny a ja zapomnialam???? ( Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Alez dziekuje pieknie n/t 03.07.06, 00:42 jutka1 napisała: > Luiza!!! > Mialas urodziny a ja zapomnialam???? Bez paniki, prosze. Nic sie nie stalo. To tylko moje drugie imie mialo imieniny :o) ...a ja zapomnialam zapytac sie Tate skad owo imie sie wzielo (on nalegal przy chrzcie) Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Alez dziekuje pieknie n/t 03.07.06, 00:44 Uffff. I z ta ulga m.in. ide spac )) Dobranoc Odpowiedz Link
dado11 Re: Halinkom 02.07.06, 22:25 Halinko, wszystkiego najlepszego! Verbeno spełnienia najlepszych życzeń))) Cieplutko pozdrawiam, D. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Halinkom 02.07.06, 22:44 Jeszcze raz dziekuje za tyle serdecznosci)) Dzien spedzony bez bieganiny i stania w kuchni,przestawiam sie na zwyczaje holenderskie,kawa,ciasto i krotka pogawedka. Przyszly sasiadki,poczestowalam kawa i sernikiem,posiedzialy troszke i tyle. Pozniej poszlismy do knajpki na obiad a po obiedzie spacer nad woda. Gdybym miala tu jakas rodzine nie skonczyloby sie na serniku)) Odpowiedz Link
terem Re: Halinkom 03.07.06, 14:38 Wszystkiego, co dobre i wymarzone: niech się ziści! P.S.Trochę póżno piszę,ale mam nadzieję, że dobrych emocji nigdy dosyć, nawet tych spóżnionych... T. Odpowiedz Link