Dodaj do ulubionych

Awaria strony Neckermann

IP: 37.131.136.* 01.05.13, 16:14
Od niedzieli próbuję zarezerwować wycieczkę na stronie Neckermanna, ale po wybraniu oferty otwiera się pusta strona. Problem dotyczy obydwu komputerów i obydwu przeglądarek jakie mam. Infolinia nie pracuje. Co tam się dzieje? Przecież to najsolidniejsze biuro jakie znam.
Obserwuj wątek
    • myszmusia Re: Awaria strony Neckermann 01.05.13, 17:31
      jak nei działa kiedy działa;-)
      przed chwila sprawdziłam
    • Gość: Ania Re: Awaria strony Neckermann IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 17:55
      Strona działa, ale czy biuro najsolidniejsze to bym miała duże wątpliwości.
      • Gość: Hunt to hunt Re: Awaria strony Neckermann IP: 37.131.136.* 01.05.13, 18:41
        Zostawmy kwestie biura...

Chodzi o to, że jak wybieram jakiś obiekt i mam listę dostępnych pokoi i cen i po prawej są przyciski "Wybierz" (takie niebieskie). Klikam w nie żeby zobaczyć łączną cenę za 2 osoby z ubezpieczeniem i pokazuje się sam nagłówek i pusta treść. Jest tak od niedzieli. Znam tę stronę, bo zaglądam tam często i wcześniej to działało. Powinien pojawić się formularz na wpisanie danych osobowych i wysokość zaliczki.
        • myszmusia Re: Awaria strony Neckermann 01.05.13, 19:52
          mnie sie otworzyło do konca tzn do konca rezerwacji z podaniem całkowitej ceny , godzin (po lewej itp)
          • Gość: gość Re: Awaria strony Neckermann IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 22:47
            Mnie również, bez problemów:)
            • Gość: bjk Re: Awaria strony Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 14:38
              Już działa. Pewnie zmieniali ceny bo większość hoteli miało promocję do 30 kwietnia. Mój hotel już o 1000 drożej za 2+1 jak jeszcze parę dni temu. A co do biura to koleżanka powyżej co miała na myśli? Byłem z nimi kilka razy i niczym nie różni się od innych dużych biur. Dodatkowo zawsze mam możliwość, wykupienia widoku na morze i tak mam. W innych biurach standardowy pokój był często z widokiem na... No ale każdy może wybrać biuro jakie chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka