Dodaj do ulubionych

Turcja Fascynująco Różnobarwna RT

IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.14, 21:13
Poruszany wcześniej wątek o objazdówce organizowanej przez Rainbow Tours , krytycznie odnosił się do autokaru ( gabaryty - ciasnota ) , ogólnie sprzęt do bani . Kierowcy też leciwi . Wpis był z sierpnia 2010r. Czy ktoś z szanownych forumowiczów był w 2013r. na tej wycieczce ? Jeśli tak , to proszę o kilka słów na temat w/w wycieczki . Tych , którzy planują wycieczkę w 2014r. zapraszam do dyskusji .
Obserwuj wątek
    • maat7 Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT 07.03.14, 15:00
      Gość portalu: slawo napisał(a):

> Poruszany wcześniej wątek o objazdówce organizowanej przez Rainbow Tours , kryt
      > ycznie odnosił się do autokaru ( gabaryty - ciasnota ) , ogólnie sprzęt do ban
      > i . Kierowcy też leciwi . Wpis był z sierpnia 2010r. Czy ktoś z szanownych foru
      > mowiczów był w 2013r. na tej wycieczce ? Jeśli tak , to proszę o kilka słów na
      > temat w/w wycieczki . Tych , którzy planują wycieczkę w 2014r. zapraszam do dy
      > skusji .

Również ciekawa jestem aktualnych opinii :-)
      Wybieram się na tą objazdówkę już w maju 2014 i mam nadzieję, że powyżej opisane braki zostały przez RT usunięte.
      • Gość: slawo Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 21:34
        do maat7 - jeżeli nie zmieniły się Tobie plany wyjazdowe , to proszę po powrocie o informacje dotyczące wycieczki . Jak na razie brak jest aktualnych danych na forum . Miłego zwiedzania i czynnego wypoczynku ;)
        • maat7 Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT 09.04.14, 10:39
          Jasne, że napiszę :-)
          Mam nadzieję, że będzie interesująco i miło, absolutnie nie leniwie. Liczę też, że RT się spisze jak zawsze i po wycieczce pozostaną wspomnienia fascynującej i różnobarwnej Turcji, z dala od utartych szlaków.
    • Gość: karioka Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 14:26
      ponawiam pytanie poprzednika , czy ktoś był w 2013r. na tej wycieczce i zechciał napisać parę słów na temat "różnobarwnej".
    • warmianka35 Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT 09.04.14, 10:53
      Widzę, że zbytnio nikt się nie pali do udzielania informacji, więc może ja w czymś pomogę. Byłam w tamtym roku na wycieczce Turcja-Gruzja. Można powiedzieć, że wycieczka ta sama, tylko zamiast odpoczywać dwa dni, to ja zwiedzałam Gruzję. Z tego co kojarzę, to niewiele wycieczek doszło do skutku w tamtym roku ze względu na małe zainteresowanie w niektórych terminach, więc może dlatego nikt się specjalnie nie odzywa, a te osoby, które pojechały może tutaj nie zaglądają. Mi samej dwa lata temu odwołano tę wycieczkę i to w wakacje czyli wtedy, gdy teoretycznie zainteresowanie powinno być największe. Ponieważ bardzo chciałam zwiedzić wschodnią Anatolię i wybrzeże morza Czarnego, więc doszłam do wniosku, że nie będę już ryzykowała i wybrałam wycieczkę, która z moich obserwacji cieszy się większym powodzeniem i dlatego wybrałam tę z Gruzją. Z tego co wiem, to noclegi są w tych samych miejscach, co na mojej wycieczce. Zresztą w Kapadocji spotkałam ludzi w hotelu z "waszej wycieczki", dlatego spokojnie możecie poczytać sobie wypowiedzi o mojej wycieczce. Jeżeli chodzi o autokar, to nie było nic do zarzucenia. Turecki kierowca Ali też spisał się na medal, biorąc pod uwagę po jak górzystych i krętych drogach przyszło mu jechać. Mój zarzut dla RT jest tylko taki, że kierowca był jeden, a moim zdaniem powinno być dwóch, tak jak to było w przypadku Smaku Orientu, a teren był o wiele łagodniejszy. Dlatego podsyłam poniższy link i życzę udanej wycieczki. Dla mnie wycieczka super. Przynajmniej wszystko na spokojnie można pozwiedzać, bo nie ma tłumu turystów.

forum.gazeta.pl/forum/w,19,145702979,146792616,Re_Turcja_Gruzja_z_Rainbow_Tours_.html
    • Gość: dagaga Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 00:41
      Ja byłam na objazdówce w Turcji w majówkę 2012, ale na Turcji Licyjskiej. Było to chwile po tym, jak RT zmienił autokary na wypasione, klimatyzowane, wygodne i z WiFi, także informacje o autokarach w kierunku Turcji na pewno juz nie są aktualne :)
      organizację tamtej wycieczki wspominam bardzo dobrze, do tej pory jestem pod wrażeniem tego, ile udalo nam sie zobaczyć :) a to w dużej mierze zasługa pilotki :)
      • Gość: marry Re: Turcja Fascynująco Różnobarwna RT IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 21:39
        Czyli rozumiem, że w takich warunkach te odleglości objazdówkowe nie przeszkadzały... ;) brzmi ciekawie, sama mam zamiar wybrac się kiedyś w tamtym kierunku i zobaczyć tę niezmiernie ciekawą kulture :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka