Dodaj do ulubionych

Sri Lanka objazdów z jakim biurem

27.02.18, 19:42
Witam.Jak w temacie.Postanowilam pierwszy raz wyjechać po za Europę i wymyśliłam sobie Sri Lanke.Wyjazd byłby na Nast zima ,ale już dziś szukam z kim się wybrać.Po za Rainbow i Itaką znalazłam jeszcze Ecco Travel i Horyzonty.Tych dwóch wogule nie znam.Ten Horyzont ma bardzo wyjątkowy program z dużą dawką aktywności.Jest przy tym najdroższy.
R i Itaka wiadomo
Obserwuj wątek
    • jicek_69 Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem 02.03.18, 21:26
      Byliśmy z Itaką - program Herbaciane Tygrysy. Wróciliśmy mega zadowoleni. Pilot Łukasz M. po prostu rewelacja. Z masażu nie korzystaliśmy, ale ci co byli bynajmniej nie byli szczególnie zachwyceni. Na przejażdżkę na słoniach nie było chętnych, więc się nie odbyła.
      • j363 Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem 03.03.18, 10:42
        Dziękuję za odpowiedź.Tez patrzyłam na program Herbaciane tygrysy,ale on nie obejmuje południa.Przez co wydaje mi się uboższy.Najbardziej odpowiada mi i córce Harce na Lance z RT .
        Powiedz proszę jeszcze czy lot mieliście bezpośredni?Co niektórzy z Itaki piszą że lecieli Dreamlinerem.Ale nie wszyscy.
        • jicek_69 Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem 03.03.18, 14:45
          Lecieliśmy z przesiadką w Dubaju (Emirates Airlines). Południe Sri Lanki zwiedziliśmy w ramach dodatkowego fakultetu zorganizowanego przez Łukasza, w jednym z dni w czasie przeznaczonym na wypoczynek. Jeśli byłby inny pilot, może bym się zastanawiał, ale z Łukaszem to była czysta przyjemność i żal było nie skorzystać (te tej wycieczce była większość uczestników podstawowej imprezy).
          • j363 Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem 03.03.18, 16:57
            Ok.rozumiem. dobry pilot to podstawa.
            Dziękuję .pozdrawiam.
            • Gość: masz Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem IP: *.32.106.176.ip4.krucznet.com.pl 04.03.18, 23:31
              bylam na Sri Lance jesienia 2016. Tez pilotem z Itaki byl p. Łukasz i moge sie podpisac pod wszystkim co napisal jicek_69. Warto zapytac w biurze podrozy moze powiedza kto jest planowany jako pilot na konkretny termin. Łukasz byl swietny.
              • j363 Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem 05.03.18, 08:58
                Dobry pomysł.
                Byłam już nie raz na objazdôwce i wiem co znaczy dobry pilot.Dzieki.
    • Gość: Olo Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem IP: *.146.204.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.18, 00:38
      Ecco Travel specjalizuje się w objazdówkach. Słyną ze świetnych pilotów. Tu możesz poczytać wiele opinii o różnych biurach www.wakacje.pl/opinie/
    • papayya Re: Sri Lanka objazdów z jakim biurem 18.03.19, 18:53
      Cześć, ja byłam na objazdówce z Rainbow Łza z policzka Indii. Nie wiem jak w innych biurach, ale program z Rainbow rewelacyjny. Masaż ayurwedyjski zdecydowanie wart swojej ceny. W planie wycieczki dużo ciekawych rzeczy, najlepszy wg mnie dzień to odwiedziny w sanktuarium słoni, a następnie zwiedzanie świątyń jaskiniowych w Dambulli. Pod względem przyrodniczym - Park Yala zrobił na mnie potężne wrażenie, zwłaszcza dzięki safari. Generalnie bardzo bardzo polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka