Dodaj do ulubionych

biuro podróży "Pantur"

IP: *.lodz.mm.pl 24.05.05, 12:37
Czy znacie takie biuro podróży jak Pantur, co możecie o nim powiedziec ???
Obserwuj wątek
    • Gość: kachax Re: biuro podróży "Pantur" IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 24.05.05, 17:15
      Kompletnie o nim nie słyszałam, wpiszę je na forum które utworzyłam: Opinie o
      Biurach Podróży w PL - może ktoś będzie coś wiedzieć. A gdzie ono mieszka?
      • Gość: ola-sosnowiec Re: biuro podróży "Pantur" IP: *.telpol.net.pl 19.06.05, 16:33
        nie bylam z tego biura,ale opinie ma dobra.to biuro z katowic.
        • qchara Re: biuro podróży "Pantur" 19.06.05, 22:55
          to jest biuro z Katowic. maja swoja stroen internetowa www.pantur.pl
          Specjalizuje sie glownie w koloniach i obozach, ostatnio doszly im jakies
          wycieczki i wczasy chyba ale nie jestem pewna. Moi znajomi byli z tego biura
          kilka lat temu na obozie i wrocili zadowoleni.
          • wiem_o_co_chodzi pantur to dno 27.06.05, 11:19
            a co to za opinie...

dobre biuro bo znajomi para lat temu byli...

moi znajomi byli pare lat temu z alpina i tez byli zadowoleni (tylko alpina
            padła)
            a potem byli z big blue i tez było ok (tylko BB padło)

to jakias kryptoreklama biurecka co nikt nie slyszał!!!
            • Gość: Pozdro Re: pantur to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:53
              Nie można pisać że dno, ale nie jest to rewelacja.
              • Gość: M. Re: pantur to dno IP: *.play-internet.pl 19.04.13, 09:43
                Nie mogę się z tym zgodzić, dzieci moich znajomych jeździły z tym biurem na wakacjach i były bardzo zadowolone. Osobiście bym polecił to biuro.
                • Gość: Gość Biuro Podróży Pantur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 14:58
                  Rzeczywiście Pantur specjalizuje się w koloniach i obozach, dzieci moich znajomych jeżdżą z nimi od lat i są zadowolone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka