Gość: jerko Re: BIAŁA LISTA BIUR PODRÓŻY !!! Fischer!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 26.08.02, 14:06 zdecydowanie polecam Fischera, to czeskie biuro mające swoje przedstawicielstwa w Polsce nie zawiodło mnie od ponad 4 lat, a jeżdżę z nimi 2-3 razy w roku w najróżniejsze strony. To co w katalogu jest w rzeczywistości, a nawet niekiedy lepiej, perfekcyjny tansfer do Pragi (ostatnio także loty z Warszawy), profesjonalni rezydenci, którzy starają się byż zrozumiali także dla polskiego turysty (niekiedy nawet preferują go przed swoimi krajanami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek tylko nie Gryf IP: PLWAR* / 217.153.60.* 27.08.02, 20:48 Zdecydowanie odradzam biuro podróży Gryf z Katowic. Prośbę o zmianę hotelu ze względu na panoszące się tam karaluchy przedstawiciel biura skwitował "Ja Pani luksusów nie obiecywałem", a rezydent najpierw powiedział, że wcale nie jest naszym rezydentem a potem wyłączył telefon i nie było z nim kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIchelicus Re: tylko nie Gryf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.02, 21:48 Polecam "Axel" - Turcja (Fethyie, hotel Gunes 3*) .... wszystko co zależne od biura poszło sprawnie, wylot zostal opóźniony o 4h (z Poznania) - awaria silnika w samolocie (WEA) ale w ciągu 4 h podeslali z Wawy drugi - czyli nie z winy biura. .... no może poza rezydentkami, które jedynie interesowaly się sprzedażą wycieczek oraz plotły bzdury na temat korzystniejszych kursów wymiany w hotelu w porownaniu do innych miejsc (co było wierutną bzdurą) i taniości wycieczek przez nich organizowanych (wszędzie indziej bylo nawet 50% taniej). Mnie osobiście kontakt z nimi nie intetesowałi nie potrzebowałem ich pomocy. Hotel ... cóz tureckie podejście do porządku i sprzątania jest troche inne od europejskiego ...całokształt jednak był ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: BIAŁA LISTA POLSKICH BIUR PODRÓŻY !!! IP: *.pl 04.10.02, 15:12 agencja turystyczna Happy Holiday z wwy sprzedaja oferty tylko najlepszych specjalizujacych sie w swoich kierunkach kupilem u nich wczasy 4 razy i zawsze mi dobrze doradzili!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga:) Re: BIAŁA LISTA POLSKICH BIUR PODRÓŻY !!! IP: *.tau.com.pl 11.10.02, 10:12 Sluchajcie, punkt widzenia zalezy do punktu siedzenie- to chyba wszyscy wiedza. Wszystko zalezy jaike mamy potrzeby( camping czy hotel de lux), jaka bedzie pogoda tam gdzie jedziemy( nawet w najpiekniejszym miejscu moze padac deszcz, albo byc za cieplo), na jaka grupe trafimy ( zwlaszacza podczas objazdowek), czego oczekujemy od rezydenta( pamietajmy on nie jest dla nas opiekunka), jak sobie sami zinterpretujemy to co w katalogu( czesto nie sluchamy co do nas mowia pracownicy biura, a potem wmawiamy ze nikt nam nie powiedzial), no i chyba najwazniejsze- czy sami sobie nie bedziemy wynajdywac problemow na urlopie, w czym niestety polscy turysci przoduja. No i pamietajmy , ze wszystkim biurom, nawet najlepszym, zdarzaj sie wpadki- tylko nie wszystkie biura potrafia z tego wyjsc z klasa. Najlepszy sposob- znajdzcie dobrego agenta ktory zrozumie wasze potrzeby i dopasuje oferte do waszych czekiwan. ( znam kilku takich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: BIAŁA LISTA POLSKICH BIUR PODRÓŻY !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.10.02, 13:23 Ja polecam biuro z Katowic "Tunezja Tours", nie maja swioch imprez, ale za to co polecają można dac głowę że jest to pewna impreza. Odwiedziłem kilkanaście biur, ale takiej informacji jak tam nie dosałem nigdzie. latam z nimi regularnie 2 razy w roku nie zawiodłem sie ani razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoś125 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 16:10 Sun&Fun, Wezyr i studenckie Student Travel - bardzo polecam! :) ___________________________________ student.travel.pl/wyjazd_J15949 Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanborchardt.pl Kapitanborchardt.pl 20.03.14, 12:27 Niekoniecznie trzeba wybierać biuro podróży, może lepiej skorzystać ze zorganizowanej wycieczki, jaką m.in. proponuje kapitanborchard.pl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 16:20 Z mojej strony przede wszystkim Rainbow Tours - juz kilka razy z nimi byłam, w lipcu po raz pierwszy lecę z mężem i córką na rodzinne wakacje. Lecimy do Sardynii. Jestem przekonana, że będę zachwycona wczasami także i w tym wydaniu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwrotka Re: IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 09:55 Ja najczęściej wybieram objazdówki z Rainbow Tours - jest super!! :) w tych ich autokarach nawet nie czuje się setek kilometrów ;) a ile można zobaczyć i się dowiedzieć! Cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś