Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:28 Warto na Sycylie??????? Co pozwiedzać????? Jakie rady????? Wykupowac wycieczki u rezydenta neckermanna??????? Jak tam jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruzia Re: SyCyLIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 29.06.05, 12:35 bylam na sycyli z sigma trawel w cefalu ,jest bardzo goraco i wilgotno ,duze wrazenie robi wulkan etna cigle dymiacy,warto wybrac sie do palermo i do doliny 5 swiatyn.neckerman ma chyba wzasy w taorminie cudny kurort ,piknie polozony, wspanialy rzymski amfteatr z widokiem na etne bylam tez ,jest tam bardzo drogo,milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SyCyLIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:29 dzięki za informacje ;)) Sycylia jest górzystą wyspą??? Jak tam jest z wypozyczeniem samochodu?? słyszałam, ze wymagane jest międzynarodowe prawo jazdy, czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: SyCyLIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:33 ja się w tym roku wybieram mam nadzieje, że bedzie fajnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś