Gość: mickey IP: *.punkt.pl 16.09.02, 15:05 Hej! Myślę o wycieczce do Tajlandii. Czy ktos juz tam był?? Jak długo? Jakie wrażenia??? Jacy ludzie? Jakie ceny? I przede wszystkim z jakim biurem podróży? pozdrawiam:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: ...Tajlandia............... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 20:40 CZESC Bylam tam rok temu z Triada (a moja mama w tym roku z Opal Travel) i bylo super !! Jesli chcesz wiecej info to moge przeslac opis wrazen z wyjazdu (ale uprzedzam ze jest bardzo dlugi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.TripsTop.com Re: ...Tajlandia............... IP: *.sgh.waw.pl 17.09.02, 14:54 Zajrzyj www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=80 Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: ...Tajlandia............... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.09.02, 16:56 no byłem kilka razy i polecam szczerze - mili ludzie, bezpiecznie - nie to co meksyk na przykład - i tanio a przy tym agzotyka pełną gembą i co najlepsze to można tam lecieć w październiku lapiąc sie na jeszcze niskie ceny bo u nich to przed sezonem a w całej europie już po sezonie ! od początku listopada maja tzwany sezon czyli wyższe ceny a szczyt jest od połowy grudnia do gdzieś końca lutego wtedy tylko twardzielom polecam ;) Co do szczegółowych cen to jeep wrangler można już wyjąc za 50 zł za dobe, skuterki za coś powyżej 15 zeta, bardzo dobra i tania kuchnia, poza oczywiście Bankokiem polecam wyspy zarówno te małe jak i większe, piekne plaże i raj dla lubiących nurkować. Nie warto zabiera ć ze sobą za dużo ciuchów to najwiekszy chyba producent podróbek poza chinami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: ...Tajlandia............... IP: 80.48.253.* 20.09.02, 10:46 cześć. ja bardzo proszę o ten opis - edziab@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ...Tajlandia............... IP: 212.127.77.* 18.09.02, 13:24 Tajlandia jest cudowna, ale jeszcze piekniejsz jest Malezja. I nie jedź z biurem podrozy. Zbierz paczke przyjaciol i ruszaj sam. Ja bylam 6 tygodni w Singapurze, Malezji, Tajlandii i Laosie i cala podroz kosztowala mnie 6500 zł. Zreszta sam wybierasz gdzie chcesz pojechac i co zobaczyc. Z biurem podrozy jest drogo i narzucaja ci swoje opcje zwiedzania, a to nie jest przyjemne. Wystarczy ci przewodnik np. Lonely Planet, kilka map, troche zdrowego rozsadku i kasy oczywiście i możesz śmiało ruszać.... Odpowiedz Link Zgłoś