Gość: el65 IP: *.tele2.pl 14.10.02, 20:42 kolejne biuro ogłosiło dziś swoją upadłość , szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: majlen zbankrutował IP: 10.40.41.* 14.10.02, 20:53 co to za biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pak Re: majlen zbankrutował IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 19:22 To takie bylejakie biurko, którego rezydent wywalił nas z wczasów w Grecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: majlen zbankrutował IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.10.02, 15:39 Z Majlenem było tak.... Przez wiele lat niejaki p. Majewski prowadził biuro podróży Majlen, które miało na rynku dobrą opinię. W ubiegłym roku - jak słyszałem - orżnęli go jego arabscy partnerzy, przejęli firmę i zaczęli ją prowadzić pod hasłem Majlen Travel. Interesem zawiadywała pewna blondynka Joanna P., żona jednego z Arabów. A że teraz do prowadzenia biura podróży trzeba ludzi z głową i kasą, więc finał był żałosny. Ja ich nie żałuję. Pracownik jednej z warszawskich agencji turystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenix Re: majlen zbankrutował IP: 213.241.35.* 21.10.02, 18:48 To podobnie jak z Dromaderem. Tutaj historia była nieco inna. Właściciel - p. Mirosław Szymkiewicz - były milicjat na początku roku przekształcił swoją prywatną firmę w spółkę z o.o. Oczywiście miał w tym cel. Po ogłoszeniu upadłości nikt mu nie może nic zrobić. Zostawił po sobie milionowe długi i podobno zakłada nowe biuro w centrum Warszawy...był dromader - a powstanie feniks (z popiołów he he he). Historia kołem się toczy. Potencjalni klienci - jeżeli gdziekolwiek zobaczycie nazwisko - Szymkiewicz - uciekajcie jak najdalej - nie wróży to nic dobrego, a na pewno nie udane wakacje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agentka Re: majlen zbankrutował IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.10.02, 15:05 A szkoda, że nie dodałeś do tego wątku erotycznego, bo przy Dromaderze był takowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07 Re: majlen zbankrutował - Dromader IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 20:33 i będą z tego małe dromaderki? czy raczej feniksiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: majlen zbankrutował - Dromader IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.11.02, 15:34 Raczej joleczki... Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bub Re: Dromader a majlen zbankrutował IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:43 jak to szło? Jolanta T. + Mirosław Sz. = ??? Odpowiedz Link Zgłoś