Dodaj do ulubionych

majlen zbankrutował

IP: *.tele2.pl 14.10.02, 20:42
kolejne biuro ogłosiło dziś swoją upadłość , szkoda
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: majlen zbankrutował IP: 10.40.41.* 14.10.02, 20:53
      co to za biuro?
      • Gość: Pak Re: majlen zbankrutował IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 19:22
        To takie bylejakie biurko, którego rezydent wywalił nas z wczasów w Grecji.
    • Gość: Agent Re: majlen zbankrutował IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 17.10.02, 15:39
      Z Majlenem było tak.... Przez wiele lat niejaki p. Majewski prowadził biuro
      podróży Majlen, które miało na rynku dobrą opinię. W ubiegłym roku - jak
      słyszałem - orżnęli go jego arabscy partnerzy, przejęli firmę i zaczęli ją
      prowadzić pod hasłem Majlen Travel. Interesem zawiadywała pewna blondynka
      Joanna P., żona jednego z Arabów. A że teraz do prowadzenia biura podróży
      trzeba ludzi z głową i kasą, więc finał był żałosny. Ja ich nie żałuję.
      Pracownik jednej z warszawskich agencji turystycznych
      • Gość: Fenix Re: majlen zbankrutował IP: 213.241.35.* 21.10.02, 18:48
        To podobnie jak z Dromaderem. Tutaj historia była nieco inna. Właściciel - p.
        Mirosław Szymkiewicz - były milicjat na początku roku przekształcił swoją
        prywatną firmę w spółkę z o.o. Oczywiście miał w tym cel. Po ogłoszeniu
        upadłości nikt mu nie może nic zrobić. Zostawił po sobie milionowe długi i
        podobno zakłada nowe biuro w centrum Warszawy...był dromader - a powstanie
        feniks (z popiołów he he he).
        Historia kołem się toczy. Potencjalni klienci - jeżeli gdziekolwiek zobaczycie
        nazwisko - Szymkiewicz - uciekajcie jak najdalej - nie wróży to nic dobrego, a
        na pewno nie udane wakacje !!!!
        • Gość: Agentka Re: majlen zbankrutował IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.10.02, 15:05
          A szkoda, że nie dodałeś do tego wątku erotycznego, bo przy Dromaderze był
          takowy....
          • Gość: 07 Re: majlen zbankrutował - Dromader IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 20:33
            i będą z tego małe dromaderki? czy raczej feniksiki?
            • Gość: aga Re: majlen zbankrutował - Dromader IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.11.02, 15:34
              Raczej joleczki... Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.
              • Gość: bub Re: Dromader a majlen zbankrutował IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:43
                jak to szło? Jolanta T. + Mirosław Sz. = ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka