Dodaj do ulubionych

derduch przepraszaj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:02
No i co?
Mówiłwem przecież, nie chciales słuchać, a nawet twoi poplecznicy mnie zwyzywali.
jakbyś nie wiedział, to chodzi o opena:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan.Wiem_swoje Re: derduch przepraszaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:42
      podpisuje sie pod postem Web.
      • Gość: Bernadeta Re: derduch przepraszaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:44
        ja też
        • Gość: gras Re: derduch przepraszaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 01:30
          jak ma trochę honoru to przeprosi i to nie jedną osobę
          • Gość: Fan.Wiem_swoje Re: derduch przepraszaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 01:38
            nie sadze. to wazniak i cwaniak.
            • Gość: gras Re: derduch przepraszaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 03:16
              poczekamy ,zobaczymy czy to prawda.
    • derduch Baaardzo zabawne :-))) 29.09.06, 05:47
      1. Nieodpisuje osobom z rozdwojeniem jaźni, czynie to tym razem wyjatkowo.
      2. Z wakacji z Open Travel jestm w płni zadowolony
      3. Za co mam i kogo przeprosić? Za to ze pokazałem IP oszustki piszącej z
      Niemiec jako niby z Polski?
      4. To czy i z jakich powodów to biuro padło lata mi i powiewa ale oszustwa,
      podszywania się, pisania pod kilkoma nickami(jak w tym wątku) czy zwykłych
      bredni tolerować nie mam zamiaru.
      • Gość: web Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:03
        derduch, czy ty uważasz, że ja zmieniam nicki????? do mnie pijesz?
        • Gość: Do Derducha Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:15
          człowieku puknij sie czółko! myśl bo to naprawdę nie boli..
        • derduch Re: Baaardzo zabawne :-))) 29.09.06, 19:50
          Nie web, nie Ty, ten debil co pisze obok Ciebie.
          • Gość: Fan.Wiem_swoje Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:34
            ze ja ? sam masz rozdwojenie jazni. losiu
            i tak z wrodzonej zlosliwosci ... jedziesz na Dominikane ponownie z openem swoim
            ukochanym ...
            • iberia30 Re: Baaardzo zabawne :-))) 29.09.06, 21:06
              czy to jest takie dziwne, ze Derdcuh byl z openem i wrocil zadowolony???
              Litosci, ja bylam z Triada na ktora tyle plujecie i tez zlego slowa nie moge
              powiedziec, to samo z Itaka.Kolezanka swego czasu jezdzila ze sp. Alpina Tour i
              tez byla zadowolona a znajomi z Big Blue byli na Rodos i tez bez cyrkow sie
              obylo.
              • Gość: sawbona Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.itpp.pl 29.09.06, 21:56
                Litości, tu nie chodzi o to, ze wychwalał Opena. A niech sobie wychwala, tyle ze
                przy tym obrazil mnostwo ludzi zarzucajac im niestworzone rzeczy ( wolalabym byc
                w Niemczech niz w Warszawie, naprawde). Ale to teraz taka moda. Narobić
                balaganu, nawrzucac, oszkalowac i jeszcze odwrocic kota ogonem mowiac: to nie
                ja, to oni.
                Ale nie martw się derduch, jest dla ciebie nadzieja. Podobno PIS szuka
                chetnych......
                • derduch Re: Baaardzo zabawne :-))) 29.09.06, 22:27
                  Głupia babo, chcesz link do postu podpisanego sabona a pisanego z Niemiec przez
                  twojego debila kolege Krzysia? Atakujesz mnie za co? Za to ze pokazłem jak
                  kłamiesz i piszesz głupoty?

Prosze bardzo:
                  • Re: znowu klopoty na Dominikanie-TVP IP: 195.245.213.*
                  Gość: sawbona 24.09.06, 12:27 + odpowiedz

A wyobrażacie sobie 4 minutowy materiał o kilku lub kilkunastu biurach podróży?
                  To byłaby niezroumiała sieczka informacyjna. Po kolei, w swoim czasie zajmiemy
                  się też Necermannem. Do vtego trzeba się przygortować. Zbrać informacje a ja
                  nie mam zbyt dużo danych o tej firmie"

IP jest z Niemiec, nigdy i nigdzie nie odniosłas sie do tego. Spadaj więce
                  spamerko-oszustko
                • derduch Re: Baaardzo zabawne :-))) 29.09.06, 22:28
                  A pisac o mnie jako koledze PISuarów to tak jakby JP numer 2 oskarzać o
                  satanizm. Chociaz w sumie ch.. go wie...
                  • Gość: Fan.Wiem_swoje Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:48
                    ladny los jestes :)))
                    Sawbony nie znam. ale jak Krzycho pisla z Niemiec to ja jestem ... tu sobie
                    dopisz ... nie masz co robic? wez kij i po dupie sie bij palancie... obrazales
                    ludzi, cwaniakowales na forum lat iles... ale jak co do czego to udajesz
                    jelopa... moze i nie udajesz :)
                    czesc
                    • Gość: krzciesz Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:56
                      Panie Derduch nie wiem skąd pan sie wział może z totalnego zadupia gdzie każdy
                      klnie jak szewc ale przypominam panu ze co za dużo to nie zdrowo - widziałeś
                      filmik co pan kurski ci posłał linka widziałeś końcówkę Na Celowniku - tam jest
                      podpis pani Bianki i powinieneś człowieku(może człowiek może osioł ) teraz
                      przeprosić skruszonym głosem i pokory trochę bo nie tylko ludzie twojego
                      pokroju czytają ten tekst ale czasami normalni ludzie którzy nie życzą sobie
                      przekleństw na forum . Pani Bianka pisze z Polski i ja też piszę z Polski .
                      Pozdrowionka ale nie dla derducha
                      • Gość: Łucja Re: Baaardzo zabawne :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 02:12
                        Ten Pan Derduch a może Derducha to nic innego jak znamienity okaz
                        "psełdoturysty" i chama. Sra wyżej niż dupę ma.
                      • derduch Re: Baaardzo zabawne :-))) 30.09.06, 06:01
                        Skąd chłopie z totalnego zadupia wiesz co i kto mi posłał?

Dałem link do wypowiedzi tej waszej "dziennikarki" z IP niemieckim, dlaczego
                        zadne z was sie do tego nie odnosi? Bo kłamcy nie maja argumentów.

A ten pajac fan cos tam piszący co pare minut pod innym nickiem jest super
                        zabawny :-))))
                        • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:36
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka