Dodaj do ulubionych

Marszałek a Open Travel Group

IP: *.chello.pl 24.10.06, 21:09
A dlaczego benficjentem gwarancji opena jest Marszalek? Beneficjent to zawsze
ten co dysponuje pieniedzmi i decyduje kto ile dostaje. Czemu teraz nic nie
robi? Dzwonil ktos do niego? Bo ja sie nie moge dodzwonic. Prosze ekspertów
o wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: poszkodowana Re: Marszałek a Open Travel Group IP: *.chello.pl 25.10.06, 20:21
      no właśnie też się nad tym zastanawiałam czy ten cały marszałek nie powinien się czuć współodpowiedzialny...generalnie niezłe bagno :(
      • Gość: Jaro Re: Marszałek a Open Travel Group IP: *.toya.net.pl 26.10.06, 23:02
        Marszałek wydaje zgodę na organizowanie wyjazdów zorganizowanych po sprawdzeniu
        mi.in polis ubezpieczeniowych i z jego kompetencji bezpośrednio wynika
        uruchomienie polis ubezp
    • lolitka24 Re: Marszałek a Open Travel Group 07.11.06, 14:17
      Ja dzwonilam do PTU, zapytac sie co z moja kasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mily Pan
      odpowiedzial mi ze na dniach powinnam dostac list od marszałka, w sprawie
      wyplaty pieniedzy...itp....narazie zadnego listu nie otrzymalam.Ale co sie
      dowiedzialam? ze 100% napewno nie dostane!!!!! jestem straaaasznie zla!!! chyba
      nie mozemy liczyc na zwrot calosci :( pozdrawiam
      • Gość: J.Przewożnik Re: Marszałek a Open Travel Group IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:02
        ze nie bedzie 100 % to przeciez juz dawno było wiadomo... Ja stawiam ze w
        najlepszym wypadku bedzie po 50 %
        • Gość: poszkodowana Re: Marszałek a Open Travel Group IP: *.chello.pl 07.11.06, 18:14
          obawiam sie, ze i nie ma co liczyc na 50% :(
    • katenj Re: Marszałek a Open Travel Group 08.11.06, 13:27
      Witam wszystkich, jestem również poszkodowaną i zaczynam wątpić w szanse na
      otrzymanie zwrotu kosztów wycieczki. Nie mniej jednak nie poddaje się i
      zaczynam poważnie myśleć o zatrudnieniu prawnika nie tylko do przyspieszenia
      rozpatrzenia roszczeń w PTU ale także do poprowadzenia spraw z powództwa
      cywilnego przeciw Podróżom Tv które celowo oszukały swoich klientów wiedząc już
      o niestabilnej sytuacji firmy i przeciw zarządowi Open Travel o celowe
      narażenie na straty swoich klientów. Samej jednak mi się to nie uda. Proszę o
      kontakt mailowy wszystkich oszukanych, którzy chcieli by dołączyć się do
      ewentualnego pozwu i partycypować w kosztach procesowych. Myślę, że jakby
      wszyscy poszkodowani wystąpili wspólnie szanse byłyby o niebo większe, a koszt
      zastępstwa procesowego w przeliczeniu na osobę niski. Zainteresowanych proszę o
      e-maile na adres oszukaniprzezopentravel@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka