monika_gda 04.01.07, 20:29 Chciałabym wybrać się do Londynu. Czy znacie jakieś biuro organizujące fajne wycieczki do Londynu (nie za drogo, autokarem, 6-7 dni)? Może polecicie coś z własnego doświadczenia? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_gda Re: Londyn - z jakim biurem? 08.01.07, 14:48 Naprawdę nikt nic nie wie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawusia Re: Londyn - z jakim biurem? IP: *.chello.pl 01.02.07, 19:44 Byłam z Triadą i z Rainbowtours. To drugie biuro miało lepszy hotel; w centrum Londynu na Piccadily. Niestety ceny wycieczek nigdy nie są niskie gdyż to miasto jest drogie jak na nasze warunki ;). Kiedyś myślałam żeby pojechać na własną rękę ale jak obliczyłam wyszło by taniej o 100 - może 200 zł; a ile kombinowania. Pozdrawiam kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
t.reszczynski Re: Londyn - z jakim biurem? 02.02.07, 10:29 Witam Jeśli chodzi o ofertę do Londynu to proszę rozważyć tą ofertę: Londyn 6 dni www.wakacje.pl/oferty/wielka-brytania/londyn-6-dni-123606.html Organizator jest sprawdzony i moi klienci Byli z tej oferty zadowoleni. Pozdrawiam Tomasz Reszczyński - Wakacje.pl Specjalista d/s turystyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logoff Re: Londyn - z jakim biurem? IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.02.07, 21:46 do Londynu najlepiej na własną ręke... biura organizują w wiekszości wycieczki autokarowe, a to jast poprostu tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszczaneczka Re: Londyn - z jakim biurem? 02.02.07, 22:31 po co do Londynu na wycieczkę zorganizowaną? kupujesz tani bilet w liniach lotniczych, bukujesz sobie hotel w internecie (także są tanie oferty) i jedziesz z przewodnikiem w ręce albo i bez bo Londyn dobrze się zwiedza. po co psuć sobie pobyt w mieście jakimiś spacerami za przewodnikiem w grupie 50 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: Londyn - z jakim biurem? 04.02.07, 19:06 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Biura organizują głównie wycieczki autokarowe 6-7 dniowe (w tym 2 dni jazdy). Wydaje mi się, że 4-5 dni to trochę za krótko na Londyn. A jeśli są wycieczki samolotowe, to tylko 3-4 dniowe. I wtedy cena trochę wyższa. Zastanawiam się właśnie, czy nie jechać na własną rękę. Z samolotem nie będzie problemu. Macie może jakieś sprawdzone hotele godne polecenia? Żadne luksusy, standard 2 gwiazdek wystarczy. Głównie chodzi o lokalizację, niekoniecznie w samym centrum, ale z dobrym połączeniem, no i cena też gra rolę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś