Dodaj do ulubionych

sycylia+kalabria z Triady

IP: *.satfilm.net.pl 13.01.07, 20:35
prosze o opinie na temat tej imprezy, jaki pilot, jaka organizacja, hotele
podczas wypoczynku ( calalunga)?wybieram sie w maju po 15,
Obserwuj wątek
    • Gość: wuef Re: sycylia+kalabria z Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:27
      bylismy na takiej imprezie z tym biurem. jechalismy z dusza na ramieniu, ale
      wszystko bylo ok. termin II polowa maja jest ok tez wtedy bylismy. jest bardzo
      cieplo, ale bez przesady, a a w kalabrii nawet mogloby byc ciut cieplej.
      sycylia wspaniala. mielismy wspaniala przewodniczke, ale juz nie pamietam jej
      imienia
    • Gość: nie-z tradą Re: sycylia+kalabria z Triady IP: *.devs.futuro.pl 14.01.07, 21:39
      Byliśmy 2 lata temu. Odrobinę inny program, to to był tydzień Sycilii i tydzień
      płd. Włochy. Program i trasa bardzo ciekawy, ale realizacja w wykonaniu Triady
      żałosna. 1. tydzień (Sycylia) bardzo udany. Pilotka w porządku, ale niestety był
      to jej ostatni wyjazd z Triadą. 2. tydzień to zmiana obsady i początek kłopotów.
      Pilotka, tragiczna. O ile pamiętam nazywa się Joanna Szajnoga. 1. dnia
      spędziliśmy dzień na lotnisku, bo samolot z Polski poleciał na inne lotnisko się
      spóźnił i trzeba, a Triada nie była w stanie zorganizować szybko autobusu, żeby
      ich dowieżć. Pomogła i m konkurencja z Neckermanna, ale my czekaliśmy. (Problem
      z samolotem ti nie wina Triady, ale po prostu w nietypowych sytuacjach wymiękają).
      W 2 dni 3 razy zmienialiśmy autobus. Triada współpracuje z TANIMI przewoźnikami.
      Autobus trzeba było od razu wymienić, bo był cuchnący i bez limatyzacji.
      Z powodu spóżnień jednego dnia nie było czasu, żeby cokolwiek zjeść do godz. 23.
      Do tego pilotka o netalności kapo obozowego, wiecznie się spóźniająca,
      zmieniająca samowolnie program. Atmosfera jak w "Alternatywy 4". Gdyby nie
      zwiedzanie to byłyby moje najgorsze wakacje.
      Proponuję dużą ostrożność. JA Z TRIADĄ NIE JEŻDŻĘ.
      • Gość: monia Re: sycylia+kalabria z Triady IP: *.bph.pl 15.01.07, 09:13
        kurczę, ja właśnie rozważam taką wycieczkę z Triadą. Dziś jadę do biura
        dowiedzieć się szczegółów. Trochę niepokoi mnie to, że w prasie (sobotnia
        wyborcza) podają ofertę z cenami, które na stronie internetowej są sporo wyższe
        (dla tej samej wycieczki). Ja wiem, że to dla przyciągnięcia klienta, ale takie
        praktyki raczej nie budzą zaufania...
        • Gość: chp Re: sycylia+kalabria z Triady IP: *.chello.pl 17.01.07, 11:58
          wycieczka jest fajntastyczna, polecam, szczegolnie dziewicza kalabria robi
          wrazenie, pogoda w maju rzeczywiscie urzeka. zwroc uwage w Triadzie, bo sa
          swietne objazdówki 7/7 po sycylii.
        • mortadela78 Re: sycylia+kalabria z Triady 17.01.07, 14:49
          Moi znajomi byli tam z Triadą i naprawdę bardzo sobie chwalili...ale oni nie są
          z tych co narzekają że w lipcu lato we włoszech jest ciepłe:) Myślę, że
          powinnaś po prostu udać się do biura sprawdzić warunki i ceny. Triada ma akurat
          całkiem rozsądne ceny jak na proponowany standard hoteli. Sam z nimi byłem w
          Egipcie i wszystko było w porządku.
      • Gość: Hoyt Re: sycylia+kalabria z Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:44
        Bylem 2 razy z Triada, bez zadnych problemow. W tym roku chce wyprobowa co
        Bulgarie. Co do Sycylii i kalabrii to wiem, ze Triada ma tam dobra, sprawdzona
        oferte, choc ja akurat nigdy na Sycylii nie bylem.
        • Gość: chp Re: sycylia+kalabria z Triady IP: *.chello.pl 17.01.07, 21:25
          Bulgaria to nowość z tego co wiem w Triadzie. przegladalem broszury na 2007.
          calkiem sensownie wyglada Primorsko i Kiten, fajne te miejscowosci, bo bliziutko
          jest do stambułu. można sobie wyskoczyć na 1-2 dni, dodatkowo jest rejs po
          Ciesninie Bosfor. Warna też fajna, winiarnie maja niezle :P.
    • Gość: aaa Re: sycylia+kalabria z Triady IP: 80.86.123.* 18.01.07, 19:59
      bardzo fajna oferta, dobrze, ze zrobili w koncu wypoczynek -sycylia, kalibria,
      bo wczesniej mieli tylko objazdowke, chociaz wspomnienia genialne. chcialbym
      sobie wlasnie pojechac , ale to moze juz za rok, do campobello, juz bez
      zwiedzania, tylko zeby sobie poleniuchowac w Kartibullo, piekna zielen w
      okolicach hotelu nastraja bardzo pozytywnie :)
    • gagano Sycylia+Kalabria z Triady 26.01.07, 11:51
      W ostatnie wakacje po raz piaty pojechaliśmy z Triadą ,tym razem na objazd 7+7
      Sycylia -Kalabria z pobytem na Kalabrii w hotelu Rada Siri.
      Było super!Naprawdę warto, trochę tylko monotonne jedzonko - bo ile mozna jeść
      kluchy?Ten hotel kawałek od morza, ale za to plaza z parasolami i leżakami dla
      gości gratis!
      Sycylia nas zauroczyła swoimi pieknymi miasteczkami np.Taormina, Erice-miasto
      na wzgórzu, no i Etna - w momencie kiedy byliśmy zaczeły sie wybuchy i nocą
      oglądaliśmy wylewy z dachu hotelu! niezapomiane wrażenia.
      • Gość: chp Re: Sycylia+Kalabria z Triady IP: *.chello.pl 29.01.07, 09:59
        dokladnie :). tamte rejony sa urzekajace, niby nie tk odlegly, ale zupelnie inny
        swiat, dosyc dziewiczy jak juz pisalem w poscie wyzej. co do hotelu Rada Siri to
        tez slyszalem prychylne komentarze. tylko pytanko mam , bo sie znajomi chca
        wybrac w tym roku z triada...jak to jest w tym hotelu, jest mozliwosc
        ewentualnie do dwojki dostawic dodatkowe lozka?
    • fixjam Re: sycylia+kalabria z Triady 29.01.07, 08:38
      Przylaczam sie do pytanka, jak oceniacie ową wycieczke? Takze interesuje mnie
      wyjazd z tym biurem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka