Dodaj do ulubionych

Exim Tours

IP: *.range86-146.btcentralplus.com 29.01.07, 22:42
Witam !
Chciałem przestrzec przed tym biurem. Czekam ponad 3 miesiące na zwrot
nadpłaty w związku z tym, że wróciliśmy z imprezy dzień wcześniej. Pikanterii
dodaje fakt, że biuro wiedziało otm, gdyż nie były wykupione świadczenia na
ten dzień.
Poczekam jeszcze trochę i oddam sprawę do sądu - dla zasady. Biuro liczy
zapewne na słabą cierpliwość turystów - zbyt mała kwota, ale pomnożona przez
cały turnus....

Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: arnold Re: Exim Tours IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.07, 21:55
      Miły Jurku, na odpowiedź z tego biura możesz czekać bardzo długo. Ja też
      czekałem. To jest dno. Nie potrafią się przyznać do błędu , nie potrafią
      przeprosić ani zadośćuczynić oszukanym klientom. Tak więc nie bądź naiwnym jak
      ja. Ja również pójdę z nimi do sądu.
    • Gość: Andrzej Re: Exim Tours IP: *.range81-132.btcentralplus.com 02.02.07, 16:57
      Popieran !!!!!!!!!
    • Gość: olama_2005 Re: Exim Tours IP: *.bulldogdsl.com 05.02.07, 13:02
      A wyslales im oficjalna reklamacje? Bylam w podobnej sytuacji - na lotnisku
      zapewniano nas, ze to biuro sie z nami skontaktuje i automatycznie odda
      pieniadze, ale kiedy przez miesiac nic sie nie dzialo zadzwonilam do nich i
      dowiedzialam sie, ze mialam tydzien po powrocie na zlozenie reklamacji!!! Po
      dlugich przeprawach obiecali oddac smiesznie male pieniadze, ale jestem na
      etapie oczekiwania na fakture korygujaca, ktora po podpisaniu bede musiala
      jeszcze odeslac. Rozumiem wymogi formalne, tylko ze kazdy list z eximu to
      kolejny miesiac, albo dwa - na wakacjach z tym biurem bylam w pazdzierniku!
      • Gość: Jurek Re: Exim Tours IP: *.range86-132.btcentralplus.com 05.02.07, 15:47
        Czekam na zwrot części kosztów z imprezy październikowej - Tunezja. Dostałem
        podobną odpowiedź (faktura korygująca. Jak można podpisywać fakturę z góry ,
        nie widząc pieniędzy!!!! Już ich nie zobaczysz, skoro podpisałaś ich odbiór.!!!
        Numer reklamacyjny do P. Pingot z biura 022 3327117 lub 23 jest ciągle zajęty
        (nikt go nigdy nie odbiera. Wszystkie meetody są dobre, żeby nie oddać
        reszty.Suma jest zbyt mała - bardzo wiele osób zniechęci się - i o to Eximowi
        chodzi!!
        Dla zasady - oddaję sprawy do sądu i wynajmuję najdroższego mecenasa w okolicy -
        niech płacą za wszystko.
        Pozdrowienia
        Jurek
        • Gość: Stefan Re: Exim Tours IP: *.range86-132.btcentralplus.com 05.02.07, 15:56
          Miałem podobny przypadek z Itaką. Wypłacili różnicę po 10 dniach bez żadnych
          faktur korygujących, w dodatku podpisywanych "z góry" wraz z przeprosinami.
          Pzdr
          Stefan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka