Dodaj do ulubionych

Cypr - Alfa Star

IP: 57.66.197.* 23.05.07, 11:32
Witam serdecznie

Czy ktoś był z tym biurem na Cyprze. Czytałam na forum że specjalizują się
bardzie w Egipcie, ale ich oferta zawiera również Cypr i to całkiem niezłe
hotele w przyzwoitych pieniądzach stąd moje pytanie. Będę wdzięczna za
infomacje. A może ktoś był na Cyprze z innym biurem i mógłby je polecić?

Pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: E Re: Cypr - Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:58
      Hej, oni sa dlug na rynku, maja za soba wpadki roznego rodzaju, ale to normalne,
      w kazdym biurze sie one zdarzają:), dobre oferty na Cypr ma tez Lingwista, i
      kilka innych biur...jesli chcesz to pomoge cos znalezc ciekawego, napisz
      ewelinam10@gazeta.pl
      • Gość: Sonja Re: Cypr - Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:17
        Ja byłam :) W Princess Beach Hotel w Larnace, przez dwa tygodnie. Miasto jest
        cudowne na wakacje. Słone jezioro przyciąga setki flamingów, niesamowite
        wrażenie! Można zwiedzić fort, pochodzić po porcie jachtowym, bardzo polecam
        muzeum średniowiecza. Warto też wybrać się na całodniową wycieczkę z
        przewodnikiem, żeby zobaczyć całą historię Larnaki i lepiej ją zrozumieć :) Co
        do hotelu, to polecam szczególnie bungalowy. Na terenie ośrodka jest dużo
        zieleni, spory basem, jedzenie w all smaczne, dużym plusem była muzyka na żywo.
        Wakacje wspominam z wielkim sentymentem :)
      • Gość: podejrzliwy Re: Cypr - Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:25
        ewelinam10@gazeta.pl

jestes agentka konkretnego biura???
        czy masz podpisane umowy z kilkoma?
    • Gość: asia Re: Cypr - Alfa Star IP: *.devs.futuro.pl 04.06.07, 20:04
      Byłam na Cyprze z Lingwistą i było bardzo ok.
      • Gość: Natash Re: Cypr - Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:50
        Byłam na Cyprze we wrześniu zeszłego roku, w Paphos, hotel Phaethon Beach. Hotel
        ma 3*, ale w europejskim standardzie, więc był bardzo dobry jak na mój gust.
        Czyściutkie i duże plaże, aż się zdziwiłam. Ma salon odnowy biologicznej,
        zapewniam, super sprawa. Kurorcik jest bardzo spokojny i relatywnie cichy, można
        odpocząć.
        • Gość: Funia Re: Cypr - Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 12:43
          Kochane, a może polecicie jakiś hotel z atrakcjami dla dzieci, albo żeby były w
          poblizu? Chcemy jechać z alfą, bo już raz z nimi byliśmy, a ja jestm
          tradycjonalistką :) Ale nie wiem, co wybrać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka