05.04.08, 12:20
jakie miejsce (biuro podróży) polecacie na wyjazd we wrześniu dla 21-latka, do
ok 1500 zł, interesuje mnie troche zwiedzania leniuchowanie na plaży i
imprezki.z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • kris4444 Re: POMOCY 05.04.08, 12:43
      Witaj, napisz proszę szczegóły na maila: zygfryd44@wp.pl a zaproponuję fajne oferty, pozdrawiam
      • Gość: jj Re: POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:59
        Z taką kasą proponuję ci Ciechocinek,co prawda nie ma plaży ale jakie imprezy.
    • iberia.pl Re: POMOCY 05.04.08, 13:31
      Costa Brava (Hiszpania) autokarem.
    • voyager747 Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) 05.04.08, 14:57
      Za 1500 pln w jakimś last minute można pojechać do Grecji, Turcji, Tunezji,
      Egiptu na 7 dni. Turcji można poszukać w GTI, innych kierunków ew. w jakiejś
      Itace. We wrześniu spokojnie można np. na Kretę na tydzień polecieć w last
      minute. Do Turcji to nawet z ALL można coś znaleźć ( 3, 4 *).
      • pietnacha40 Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) 05.04.08, 17:46
        To samo pomyślałam o tym tytule :)))
        A we wrześniu za 700 - 900,- można autokarem do Grecji pojechać na dwa
        tygodnie.Te 1500,- to ma być za sam pobyt czy za całość ( pobyt+imprezki) ?
        • Gość: kiero10 Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) IP: 153.19.108.* 05.04.08, 18:38
          zgodze sie że tytuł jest bez sensu ale miał wpadać w oko. jestem w stanie wydać
          tak do 1700zł za sam pobyt
          • voyager747 Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) 05.04.08, 22:47
            Spokojnie coś fajnego da się załatwić. Rok temu moi znajomi wyjeżdżali na Kretę
            z Itaką na tydzień we wrześniu. Płacili po 1500 pln za 3 * hotel z ALL w
            miejscowości Bali. Sam pomagałem im szukać ofert, więc pamiętam dokładnie. Mieli
            jechać do Turcji, ale wszystko się sprzedało( 5* po 2000 w Side). Ja byłem też z
            Itaką na Krecie we wrześniu 2006, 4 * z ALL za 1650 pln od osoby. Turcja powinna
            być jeszcze tańsza, ale może się szybciej sprzedać. Były jeszcze dostępne wtedy
            Halikidiki i coś tam jeszcze. Wszystko na tydzień. Jeśli interesuje Cię Turcja,
            to sprawdź ofertę GTI, biuro warte polecania i ma sporo ofert. We wrześniu w
            Grecji i Turcji jest super, byłem parę razy, polecam.
            • Gość: tamalaya Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:53
              Ja popieram jednak ten ciechocinek. 1500zł? Z czym do ludzi mój drogi.
              • voyager747 Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) 06.04.08, 00:12
                Bez przesady, za 1500 pln byłem w wielu fajnych miejscach. Lepiej mieć 10 tyś.
                na osobę, ale za 1500 też można wyjechać w ciekawe miejsce.
            • amused.to.death Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) 06.04.08, 10:49
              jeśli to 21 lat, cena do 1500 i jeszcze te imprezy to ja bym się przede
              wszystkim rozejrzała po biurach studenckich czy też organizujących wyjazdy
              studenckie.

W tym wieku jeszcze wyjazd autokarowy można spokojnie przeżyć (zresztą w
              podobnym towarzystwie to też impreza) - a przynajmniej towarzystwo,które ma taki
              sam cel: pobawić się.

Dosyć już dawno temu:D byłam na takich dwóch wyjazdach i były rewelacyjne:DDDD
              A z tego co rozmawiałam z obecnymi studentami - imprezowo to się dużo na takich
              wyjazdach nie zmieniło, a są sporo tańsze niż takie typowe 'wczasy'.
              • Gość: kiero10 Re: Taki tutuł postu:Pomocy jest bez sensu :)) IP: 153.19.108.* 06.04.08, 22:03
                a był ktoś może na studenckich wakacjach z biurem funclub w Lloret de mar lub
                też sie tam z nimi wybiera??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka