Gość: jan IP: *.terminus.pl 24.11.08, 20:25 co myslicie o wyjezdzie latem do bulgarii , warto czy nie moze jakis fajny hotel polecicie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:08 Wybrałabym inny kraj. W Europie byłam już prawie wszędzie i szczerze mówiąc najmniej podobała mi się Bułgaria, nie wrócę tam nigdy. Urzekła mnie natomiast Portugalia, Grecja, Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: bułgaria IP: *.terminus.pl 25.11.08, 18:18 dziekuje za odpowiedz, moze jeszcze inne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eltatours@dir.bg Re: bułgaria IP: *.btc-net.bg 25.11.08, 21:00 zlote piaski sunflower 3 star - chaika area Juli ans agust - 19 eur BB, 23 eur HB malina 2 star |||||Zlote paiski 145 eur BB Aurora all incl st konstantne resort 37 eur eltatours@dir.bg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: bułgaria IP: 195.205.199.* 13.12.08, 16:46 Byłam w sierpniu z biurem Skarpa z krakow w Sozopolu. miejscowośc b. piękna.mnóstwo urokliwych kafejek ,restauracji i ceny są dla nas nieszokujace.Same plaże -sa 2 piaszczyste ale od morza wieje dosc silny wiatr. Cudne jest stare miasto i w tej miejscowości nie można sie nudzić.Na jedne wakacje mozna tam polecieć ,bo ja jednak wolę greckie wyspy lub Grecję -cieplej i ten klimat..Nie radze korzystac z hotelu Flagman bo złe jedzenie i połozony przy samej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: bułgaria IP: *.terminus.pl 13.12.08, 19:26 pieknie dziekuje za wiadomosci ,ale chyba jednak żeczywiscie wybiore Grecję, jakos nie mam odwagi wybrac sie do Bulgari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 23:35 Piszesz, że nie masz odwagi sie tam wybrać. Ja byłem w Bułgarii w 2001r. z biurem niemieckim ITS. Byłem w Złotych Piaskach w Hotelu Schipka. Wszystko było OK, Bułgaria to cywilizowany kraj i nie ma strachu. Czy Grecja czy Bułgaria - różne rzeczy mogą się przydarzyć. Zgadzam się, że Grecja ma swój "klimat" i jest inna. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziiabb Re: bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:10 ja w wakacje byłam w hotelu VIGO w Neseberze. Bardzo polecam ten hotel.Byłam z TRIADĄ i jestem zadowolona. Chętnie wrócę do Bułgarii i do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanio Re: bułgaria - ciekawa oferta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 11:56 Bułgari ma swój urok. Ten kraj chyba ostatnio przeżywa prawdziwy renesans -o wiele taniej niż nad bałtykiem i mniejszy tłok Bułgaria przeżywa swoje turystyczne odrodzenie i szybko pnie się do góry w rankingach najmodniejszych urlopowych miejsc. Polecam www.allegro.pl/item508078499_lato_2009_bulgaria_rawda_koniec_promocji.html Odpowiedz Link Zgłoś