he_xe Re: Podróżujący single :-) 06.12.09, 23:25 hej hej mam nadzieje ze sprawa w dalszym ciagu aktualna ;) moje gg 6278183 fajnie byloby sie spotykac regularnie gdzies w wawie i obgadac wyjazdy pozdr goska Odpowiedz Link Zgłoś
woytheck Re: Podróżujący single :-) 12.12.09, 22:26 no właśnie, zbierać grupkę i nad morze - kwatery nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
i-kropka Re: Podróżujący single :-) 03.02.10, 19:17 ja się łapię w tę grupę wiekową i zgłaszam chęć jestem z warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-kropka Re: Podróżujący single :-) 03.02.10, 19:19 a może ktoś miałby ochotę pojeachać na narty na pocz. marca? ja się wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
monu Re: Podróżujący single :-) 22.04.10, 13:27 ponad pol roku Taurus rzucilam apel do singli. Duzy odzew. Czy wyszlo juz cos konkretnego z tych deklaracji? odbyl sie jakis wypad , spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
przekornaiuparta Re: Podróżujący single :-) 23.04.10, 09:26 SPAcerek POgorski? czyli sobota 24 kwiecien. Proponuje zbiorke na dworcu PKS Krakow RDA (kolo Krakowskich Galer). Odjazd w kierunku Szczawnicy o godzinie 9:00. Bilety nalezy kupic do przystanku Zabrzez. Trasa Zabrzez-Dzwonkowka-Beresnik-Szczawnica, powrot pks takze. Mapy mam. Kto chetny, niech po prostu przyjdzie. Ja na pewno pojade. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankh-a79 Re: Podróżujący single :-) 30.04.10, 21:18 Poszukuję towarzyszki/a/szy, którzy by sie wybrac w Tatry chcięli. Mam na myśli którys z majowych weekendów. Mozna by pochodzic po Zachodnich. Reflektuję też na Karkonosze, albo Bieszczady (ale wtedy musiałabym wziąć przynajmniej dwa dni wolnego, bo w Poznaniu mieszkam i szkoda byłoby przesiedzieć cały w pociagu ;) Stesknienie mnie górskie dopadło! dziewczyny? Chłopaki? Mój mail: ankh-a79@gazeta.pl Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia39 Re: Podróżujący single :-) 06.05.10, 14:50 Hej !!! z chęcią dołączę do Twojej grupy :) Jola Odpowiedz Link Zgłoś
ankh-a79 Re: Podróżujący single :-) 06.05.10, 22:27 Hej Na razie jesteśmy dwie.Wstępnie ustaliłyśmy termin 22-23.05. Pomysłów na trasę jest kilka, np. Kasprowy i Świnica, albo Kasprowy i Czerwone Wierchy, albo T. Zachodnie od Dol. Chochołowskiej. Jeszcze ustalamy. Rozważamy spanie w schronisku, np. Murowaniec. Jeśli pasuje Ci termin - napisz do mnie maila: ankh-a79@gazeta.pl Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
danus.sz Re: Podróżujący single :-) 24.05.10, 15:13 U mnie co prawda wolny weekend to rarytas ale jakby się jakiś kroił to może by się udało? GG 10661926 30+ Odpowiedz Link Zgłoś
grazus0791 Re: Podróżujący single :-) 29.05.10, 21:30 Jestem za:) grazus0791@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jelizawietka Re: Podróżujący single :-) 30.08.10, 01:55 Witajcie, mam na imię Ela. Może zainteresuje Was nasza propozycja wyjazdu do słowackich jaskiń i na Węgry na Festiwal wina w Tokaju. Nie jesteśmy żadnym biurem turystycznym a po prostu grupą pasjonatów podróży, znamy się (czasem tylko wirtualnie) z portali społecznościowych (Facebook, Golden Line) ale też z wcześniejszych wypadów w różne dziwne miejsca, oczywiście nie wszyscy się znamy :-) Imprezy jakie organizujemy mają charakter non - profit, nikt na nich nie zarabia, organizujemy je sami dla siebie. Właśnie na jedna z takich imprez chcemy Was zaprosić. Zajrzyjcie na stronę: www.bratanki.blox.pl może ci się spodoba i zechcesz dołączyć do nas. Pozdrawiam cieplutko. Ela jelizawietka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Podróżujący single :-) 19.08.10, 19:58 Ja chcę dołaczyć.Co będzie się organizowało od wrzesnia? Basia bszalacha@wp.pl lub gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
liliansob Re: Podróżujący single :-) 27.08.10, 21:05 Jestem z Łowicza. Równiez chętna do przyłączenia się. Jak coś to liliansob@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata-68130 Re: Podróżujący single :-) 08.09.10, 16:54 jestem z trójmiasta. Pomysł mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
net-strega Re: Podróżujący single :-) 02.12.10, 18:55 Czy grupa jeszcze dziala? Lapie sie w przedziale wiekowym, co prawda w bardziej przy max ale wiek przeciez nie ma znaczenia :) jestem samodzielna i staram sie nie byc kamieniem u szyi. Signlom jest trudniej..ah te koszty !!! xD Uwielbiam wedrowki, wyjazdy, zwiedzanie czasami zwykle lenistwo Kontakt gg 2501837 Jestem z Mazowsza, ale to tez chyba niewazne. Pisze sie na wypady weekendowe i dluzsze.. Taka grupa to swietny pomysl :)) Odpowiedz Link Zgłoś