malwaaa 25.02.05, 16:37 ...Chwilowo niedostępny, objęty Back Order? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: Co oznacza... 25.02.05, 17:24 malwaaa napisała: > ...Chwilowo niedostępny, objęty Back Order? Witam! Chwilowo w brakach. Do nastepnego zamówienia gdy bedzie w magazynie zostanie dopisany Tobie automatycznie po cenie korzystniejszej dla Ciebie. Oczywiście możesz tę pozycję odhaczyć i anulować, gdyby Twoje zapotrzebowanie było nieaktualne już. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
dpniewska Re: Co oznacza... 25.02.05, 17:25 to oznacza, ze dany produkt aktualnie nie jest dostępny (brak), ale dostaniesz go z następnym zamówieniem, jeśli będzie dostępny po cenie, po której zamawiałaś go pierwotnie Odpowiedz Link
1szylider Re: Co oznacza... 25.02.05, 17:38 dpniewska napisała: > to oznacza, ze dany produkt aktualnie nie jest dostępny (brak), ale dostaniesz > go z następnym zamówieniem, jeśli będzie dostępny po cenie, po której > zamawiałaś go pierwotnie Witam! NO niedokłanie tak, bo gdy cena zmieni sie na korzyśc konsultanta ( np Promocja itp) to bedziesz miała po cenie niższej z tych dwóch)) Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
malwaaa Re: Co oznacza... 25.02.05, 20:15 Zamawiałam pędzel w promocji. No i jest w brakach, więc raczej mnie interesuje, czy z następną dostawą dostanę go po cenie, jakiej jest teraz. W marcu nie będzie w promocji. Podsumowując, jeżeli zamówię go teraz, dostanę go w następnym miesiącu po promocyjnej cenie? Odpowiedz Link
1szylider Re: Co oznacza... 26.02.05, 00:09 malwaaa napisała: > Zamawiałam pędzel w promocji. No i jest w brakach, więc raczej mnie interesuje, > czy z następną dostawą dostanę go po cenie, jakiej jest teraz. W marcu nie > będzie w promocji. Podsumowując, jeżeli zamówię go teraz, dostanę go w następny > m > miesiącu po promocyjnej cenie? Witam! Dokładnie tak jest jak napisałaś. Może tez zajsc sytuacja odwrotna tzn teraz nie ma promocji, a w marcu jest, to wtedy dostaniesz po cenie marcowej. Cena mogla sie zmienić, wtedy mamy dwie ceny w chwili wystapienia back orders oraz w chwili dostawy. Twoja cena będzie ZAWSZE NIŻSZA z tych dwóch. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
zorina Re: Co oznacza... 26.02.05, 10:51 Oj chyba tym razem ty coś pokręciłeś... Jak coś nie jest w promocji, to nawet nie wchodzi w back order. A malwie wystarczylo napisać: TAK Odpowiedz Link
1szylider Re: Co oznacza... 26.02.05, 15:23 zorina napisała: > Oj chyba tym razem ty coś pokręciłeś... > Jak coś nie jest w promocji, to nawet nie wchodzi w back order. +++??? NIE wchodzi już? OK! Musze sprawdzić czy sa zmiany. > > A malwie wystarczylo napisać: TAK > Odpowiedz Link