kiciula1 01.06.05, 11:59 duże zamowienia macie w ciągu miesiąca?? podajcie w liczbach! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria00 Re: Macie dużo klientek?? 02.06.05, 12:22 No to masz fajnie Ja mam stałych klientek 12 Odpowiedz Link
bea123456789 Re: Macie dużo klientek?? 03.06.05, 14:16 co to znaczy że masz 12 STAŁYCH KLIENTEK. Jeśli to takie co co miesiąc coś zamawiają to rewelacja. Odpowiedz Link
1szylider Re: Macie dużo klientek?? 14.06.05, 13:58 kiciula1 napisała: > duże zamowienia macie w ciągu miesiąca?? > > podajcie w liczbach! Witam! Dla budowania tego biznesu z powodzeniem wystarczy bardzo umiarkowana ilośc klientek, bo to przecież nie Avon, w którym tzrba miec ich jakąs nieskończona liczbe... Zasadniczo z moich doswiadczeń wynika, że wystraczy miec ich ok 30, tak by przynajmniej ich połowa zamawiala w kazdym miesiacu czyli abys miała ok klietek aktywnych w miesiacy przy załozeniu, że zamawiaja co drugi miesiac. Wg moich wieloletnich doswiadczeń to wystarczy abys miała min 200PP na katalog lub nawet wiecej, tu wszytko będzie zależało od jakości tych klientek. Ja bym unikał traktowania jako klientki uczennic i studentki, tu raczej trzeba je tarktowac jako oswajanie ich z oferta Oriflame z nadzieją, że zechcą dac sie zasponsorować. Ogólnie filozofia powinna być taka: Biednych sponsorujemy zas bogatym sprzedajemy)) Ale oczywiscie nie mozna tego zalecenia tarktowac jako dogmat lecz ogólne zalecenie. Zreszta cóz znaczy biedny czy bogaty, przeciez to bardzo płynne pojecia. Dalej gdy masz jakies miesjce, gdzie jest kilka lub jeszcze lepiej kilkanaście klientek, to przeciez masz satysfakcjonuja wizyte sprzedażowa, nawet gdy są studentki w akademiku, tym barziej, że zawsze mozesz liczyć, ktorąs zaspionsorujesz i potem zostawisz jej to srodowisko już przygotowane i idziesz dalej sponsorować i gosić naszą "dobra nowine")) I tak dalej, aż do dyrektora kolorowego... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link