kajasia222 11.11.05, 17:52 Kurka powiedzcie mi prosze jak mogę tam wejść?? Ciągle nie da się wyskakuje mi błąd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorina Re: Forum na stronie Oriflame 11.11.05, 19:51 Już był wątek na ten temat... Poszperaj na forum. Moja jesdyna rada - poprosić znajomego informatyka, lub kogoś kto się zna na kompach, żeby usiał i ci pomógł. Ja się na kompach nie znam, ale mój brat- samouk tak długo kombinował, aż wykombinował. Niestety ja, żeby wejść muszę na sekundę wyłaczyć antywirusa... dlatego mam nadzieję, że uda ci się inaczej. Powiem tylko, że naprawdę warto!! Odpowiedz Link
agniesiak_k Re: Forum na stronie Oriflame 12.11.05, 22:46 a ja nie mam natywirusa i tez nie mogę wejść..nawet próbowałam tak jak propomują i sprawdziłam-nie mam żadnych block up czy jakiegoś tam blokowania.. Odpowiedz Link
kajasia222 Re: Forum na stronie Oriflame 13.11.05, 12:25 Dokładnie nic mi nie blokuje i dalej weść nie umiem, wysllam już drugiego maila do admina z oriflame ale cicho ;/ Odpowiedz Link
asiek_asiekowaty Dajcie linka na forum 13.11.05, 13:08 Gdzie to forum? Nie moge znalesc. Odpowiedz Link
zorina Re: Dajcie linka na forum 13.11.05, 14:16 linka nie da rady, bo to jest w Klubie Oriflame. Wejście jest w strefie Biznes-> Wirtualne-> forum. Odpowiedz Link