zetmka 20.12.05, 12:12 Pomyslałam że współnie mozemy wybrac okładke katalogu z 2005 roku która nam sie najbardziej podobała. A potem zobaczymy która zwyciezy...co wy na to??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetmka nr 10 20.12.05, 12:13 moze dlatego ze w katalogu 10 złozyłam swoje pierwsze zamóweinie Odpowiedz Link
1szylider Re: nr 10 20.12.05, 12:17 zetmka napisała: > moze dlatego ze w katalogu 10 złozyłam swoje pierwsze zamóweinie Witam! Pierwszy raz tak bardzo sie liczy dla Ciebie..? ) A co z pierwszymi 10cioma katalogami? Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
zetmka Re: 20.12.05, 12:24 1szylider napisał: > zetmka napisała: > > > moze dlatego ze w katalogu 10 złozyłam swoje pierwsze zamóweinie > > > Witam! > > Pierwszy raz tak bardzo sie liczy dla Ciebie..? > ) > > A co z pierwszymi 10cioma katalogami? nie widziałam poprzednich okładek, dopiero od 10 kidy sie zapisałam, ale po 10 przecierz tez jeszcze były i jednak 10 podoba mi sie najbardziej. Odpowiedz Link
1szylider Re: 20.12.05, 12:42 zetmka napisała: > 1szylider napisał: > > zetmka napisała: > > > > > moze dlatego ze w katalogu 10 złozyłam swoje pierwsze zamóweinie :- > ) > > > > > > Witam! > > > > Pierwszy raz tak bardzo sie liczy dla Ciebie..? > > ) > > > > A co z pierwszymi 10cioma katalogami? > nie widziałam poprzednich okładek, dopiero od 10 kidy sie zapisałam, ale po 10 > przecierz tez jeszcze były i jednak 10 podoba mi sie najbardziej. Witam! Czyli Ty swój udzial w konkursie ograniczasz tylko do 5ciu ostatnich? ) Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg172 85 85 Odpowiedz Link
zetmka Re: 20.12.05, 14:20 Oczywiscie że nie! Ale podoba mi sie po prostu 10, bo tam jest taki haos, ale jednoczesnie wszystko jest uporzadkowane! Po prostu 10 i juz!!! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: 20.12.05, 16:14 zetmka napisała: > Oczywiscie że nie! Ale podoba mi sie po prostu 10, bo tam jest taki haos, ale > jednoczesnie wszystko jest uporzadkowane! Po prostu 10 i juz!!! Sława! OK! Skoro sie tak upierasz.., to ustapie kobiecie: 10 jest OK! )) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
zorina Re: OKŁADKA ROKU 2005 20.12.05, 12:39 Tak dla przypomnienia i informacji dla tych, którzy dołaczyli w ciągu tego roku: wszystkie okładki są do wglądu w opisach nowości (Informacje-> Wirtualne- > Nowości 2005). Chociaż kat. 2, 11, 13 mają trochę inne ujęcia... a 15 to już wogóle całkiem co innego, ale ten katalog chyba wszyscy mają . Zresztą sprawdzcie sami. Gdybym ja miała wybierać, to wahałabym się między 2 a 4. Odpowiedz Link
kade82 Re: OKŁADKA ROKU 2005 21.12.05, 18:54 Już wcześniej założyłam wątek o mojej fascynacji parą Nomadic, stąd swój głos oddaję okładce nr 13! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: OKŁADKA ROKU 2005 21.12.05, 20:17 kade82 napisała: > Już wcześniej założyłam wątek o mojej fascynacji parą Nomadic, stąd swój głos > oddaję okładce nr 13! Sława! Co bedziemy preferowac Beduinów, i ich typ fizjognomii... My preferujemy typy polodowcowe blondyni o niebieskich oczach... Wiem,ze brzmi to dośc groźnie ale musimy naszym laskom wybic z blond główek tych "wstrętnych" Arabów i Ormian... ) Zatem: GLACIER, Midsummer, Soliden, choć ten ostatni juz po naszym Janie Kazimierzu, Królu Polski, Szwecji, Wielkim Księciu Litewskim, Pruskim, Czernichowskim, Włodzimierskim, etc, etc... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
justa_79 Re: OKŁADKA ROKU 2005 21.12.05, 23:51 szylider, czyżbyś stawał w obronie własnej? blondyna to ja już jednego mam, więc jak już coś oglądać, to jakieś urozmaicenie by się przydało a ciekawa jestem, czy z Ciebie taki wielbiciel typowo słowiańskiej urody u kobiet? Odpowiedz Link
zetmka Re: OKŁADKA ROKU 2005- 13 wygra?? 22.12.05, 11:00 Narazie okładka 13 przoduje...ale wszystko moze sie zmienic.... Odpowiedz Link
ignorant11 Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki 22.12.05, 17:31 justa_79 napisała: > szylider, czyżbyś stawał w obronie własnej? blondyna to ja już jednego mam, > więc jak już coś oglądać, to jakieś urozmaicenie by się przydało a ciekawa > jestem, czy z Ciebie taki wielbiciel typowo słowiańskiej urody u kobiet? Sława! Tytuł wystarczy za text)) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
albicilla Okładka Roku 2005 28.12.05, 22:47 Nareszcie miałam chwilkę czasu i spokojnie przyjrzałam sie wszystkim okładkom i... podobają mi się nr.4 i 13. Odpowiedz Link