pestunia26 19.04.06, 16:53 Poniewaz nie znalazlam takiego tematu, chcialabym sie zapytac o szkolenie "Twarz bez metryki" czy ktos byl? jakie wrazenia wasze sa? warto pojsc? ja jutro mam takie szkolenie u siebie w miescie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekomendacja Re: szkolenie 19.04.06, 17:22 pestunia26 napisała: > Poniewaz nie znalazlam takiego tematu, chcialabym sie zapytac o > szkolenie "Twarz bez metryki" czy ktos byl? jakie wrazenia wasze sa? warto > pojsc? ja jutro mam takie szkolenie u siebie w miescie Po prostu pojdź, zobacz... i opowiedz nam! Wstąp do Klubu Oriflame znajdziemy Ci sponsora lub konsultantke salonik sponsorów Odpowiedz Link
jezowka A propos... kto z Warszawianek 19.04.06, 19:02 ...wybiera się 10 maja na DAMĘ? Może się spotkamy? Zaczyna się o 16.00 na Jutrzenki. Odpowiedz Link
pestunia26 Re: szkolenie 19.04.06, 22:06 nie ma to jak uprzejmosc dzieki za odpowiedz! Odpowiedz Link
albicilla Re: szkolenie 19.04.06, 22:47 Słuchaj , nie ma co sie denerwowac. Generalnie warto chodzić na wszelkie szkolenia - bo one dają wiedzę i pewność siebie. W tym stwierdzeniu wybierz się i nam opowiedz nie było, tak i się wydaje cienia złośliwości. Jest szkolenie w Twoim mieście , korzystaj , idź, poszerzaj swoją wiedzę i niech się ona przekłada na profesjonalizm w obsłudze klientek, albo w budowaniu grupy. Odpowiedz Link
1szylider Re: szkolenie 19.04.06, 23:26 pestunia26 napisała: > nie ma to jak uprzejmosc dzieki za odpowiedz! Witam! ???????????????????????????????????????????????????????? Klinij tu:MLM, biznes po godzinach... my.oriflame.pl/maciekwiercinski gg172 85 85 Odpowiedz Link