Dodaj do ulubionych

circle life

18.06.06, 18:20
Czy jesteście pewni, że pachnące strony w katalogu 9 są zamienione?
Obserwuj wątek
    • albicilla Re: circle life 18.06.06, 18:50
      Nie , nie jestem pewna.
    • aga_piet Re: circle life 18.06.06, 21:53
      Ja jestem pewna. Podobnież osoby, którym dałam do POWĄCHANIA próbki i prosiłam o
      porównanie z pachnącą stroną.
      • oriflamewroclaw Re: circle life 18.06.06, 23:36
        w katalogu sa na miejscu, mialam przyjemnosc wachac oryginalne te wody i pachna
        identycznie to probki sa zamienione
        • asiek_asiekowaty Re: circle life 22.06.06, 22:11
          Kurcze, to juz nie wiem... Dziewczyna wachajac katalog zakochala sie w Circle
          Sap. Musze miec pewnosc, ze to ten zapach. Ktos jeszcze moze potwierdzic teorie
          o zamianie probek? Czyu testery w filiach beda "dobre"?
      • aga_piet Re: circle life 18.06.06, 23:42
        Czyli COŚ jest zamienione.
        indifferent
    • fergie18 Re: circle life 22.06.06, 22:16
      niech ktos napisze prawde na ten temat bo to juz wkurza
    • ala1986 Re: circle life 23.06.06, 11:48
      Jak dla mnie to pachnące strony sa zamienione. Nie wąchałam próbek ale patrząc
      na opisy zapachów to chyba w katalogu jest błąd.
      • gudz666 Re: circle life 23.06.06, 12:29
        Wąchałam strony w katalogu, psikalam się tymi wodami w filii i jeszcze mam próbki. Próbki i wody się zgadzają, strony w katalogu są pomylone. ŧo, że sie na forum nie zgadzamy może oznaczać, że np. w części katalogów strony są dobre a w części podmienione.
        • asiek_asiekowaty To niech ktos opisze "prawidlowe" zapachy 23.06.06, 12:43
          Zdaje sie, ze ten zolty Sap powinien byc slodszy niz zielony Leaf. Wachajac
          rozne katalogi tez nie mam pewnosci, czy kazdy pachnie tak samo...
        • aga_piet Re: circle life 23.06.06, 16:11
          Wydaje mi się, że gudz666 ma rację. Upewnię się w poniedziałek, kiedy dostanę
          obie wody.
          Wkurza mnie brak jakiejkolwiek informacji na stronie. A w dziale "Zadaj pytanie"
          NIGDY nie otrzymałam odpowiedzi.
          Chyba im to wszystko wisi. Kamień węgielny, węgiel kamienny... co za różnica... indifferent
          • aniapiet Re: circle life 23.06.06, 19:29
            a ja już wiem o co chodzi, wczoraj składałam zamówienie, i przy okazju
            zadzwoniłam do do firmy.Więc sprawa wygląda TAK: próbki są ok, strony w
            katalogu są zamienione.Jeśli chcecie zamówić przykładowo przez net life circle
            sap (wg zapachu w katalogu), to wpisujecie kod 7136, wówczas wyświetli wam się
            w formularzu nazwa life circle leafe...i vice versa. Mam nadzieję, że
            zrozumieliściesmile)
            • martta_k Re: circle life 23.06.06, 20:11
              nie byłabym tego taka pewna, zamówiłam ta zielona wode, sugerowalam sie
              zapachem w katalogu i woda i strona w katalogu pachną TAK SAMOsmile
            • janwed Re: circle life 23.06.06, 22:58
              Life circle leaf wyświetla się w zamówieniu przy obydwu wodach
              • agniesiak_k Re: circle life 24.06.06, 21:06
                szkoda że dopiero teraz to przeczytałam..zamówłam sobie circle leaf..bo podobał
                mi się zapach strony w katalogu..pachnie ZUPEŁNIE inaczej i taki słaby
                nietrwały ten zapach..zawiodłam się niesamowiciesad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka