missundaztood 04.07.06, 22:50 Może polciłybyście mi jakiś szampon do włosów? Na Wizażu szampony Oriflame nie mają najlepszych recenzji, ale nie zrażam się Dodam jeszcze, że mam ciemne włosy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkamonika Re: Który szampon? 04.07.06, 23:07 Ja bym odradzała kokosowy. Prawie się nie pieni, jakiś wodnisty. Odźywka tez dziwna, włosy się po niej nie chcą rozczesywać. No w każdym razie moje. Tyle tylko, że łądnie pachną( Odpowiedz Link
lilac_wine Re: Który szampon? 04.07.06, 23:36 eee, na moich włosach ten szampon kokosowy ładnie się pieni, a po odżywce są właśnie śliskie - łatwe do rozczesania. Ale to chyba sprawa indywidualna Wiem sama po sobie, że trzeba przetestować kilka szamponów, odżywek, aż się trafi na "swoją". W kat 10 szampony i odżywki Kolor i Blask oraz Objetość i Blask są w promocji - po 11,90 zł, więc może od nich zacznij testy Odpowiedz Link
gudz666 Re: Który szampon? 05.07.06, 14:17 Wypróbowałam kilka szamponów z serii Nature i nie byłam zadowolona. Są rzadkie, słabo sie pienią i słabo oczyszczają. W miarę przyzwoity jest szampon brzozowy. Za to polecam szampon "Objętośc i blask" Odpowiedz Link