marteczka83 25.02.07, 11:27 Mam ochotę na fioletowe cienie do powiek, ale chodzi mi o naprawdę ciemny, intensywny fiolet. Czy taki odcień da się znaleźć w którejś z Oriflamowych serii? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanunia2 Re: fioletowe cienie 25.02.07, 12:09 Witaj ja rownież bardzo lubię fioletowe cienie i kupiłam sobie cień kremowy fioletowy nr.3972. Trzeba dwa razy posmarować powiekę. Długo się utrzymują na powiece. gg 815095 Odpowiedz Link
fuegoo Re: fioletowe cienie 26.02.07, 10:51 wydaje mi się ze z tej serii bliższy fioletowi będzie odcień nr 3973. Ten, o którym piszesz Hanuniu to raczej turkus. tak przynajmniej mi się wydaje. P.S. tak przy okazji, jesteś zadowolona z tych cieni? jak jakościowo? pozdrawiam Odpowiedz Link
jouka2 Re: fioletowe cienie 25.02.07, 12:31 a ja polecilabym cienie Visions z serii zodiakalnej - Koziorozec ma piekny zestaw fioletow i swietna cene - ale w tym katalogu pojawiaja sie po raz ostatni Odpowiedz Link
zorina Re: fioletowe cienie 25.02.07, 12:39 Ja też pomyślałam o Visions. Mają większą gamę do wyboru. Zależy o jaki odcień fioletu ci chodzi, ale Koziorożec wygląda bardzo interesujaco. W katalogu tego nie widać, ale ma taki intrygujący połysk... Ja osobiście uwielbiam kolor Misty mauves z serii Oriflame colour (3312) ale nie jest on zbyt ciemny. Zawsze możesz efekt przyciemnić czarną konturówką lub czarnymi cieniami. Ja zawsze mieszam mnóstwo cieni ze sobą, wtedy możesz uzyskać taki efekt jaki tylko sobie wymarzysz. Odpowiedz Link
justa_79 Re: fioletowe cienie 25.02.07, 20:25 mnie urzekły fiolety z paletki GG, która przemknęła przez katalog jak błyskawica - mam nadzieję, że jeszcze pojawi się w ofercie. Odpowiedz Link
fuegoo Re: fioletowe cienie 26.02.07, 10:45 Popieram w 100%. Od razu pomyślałam o tej paletce. Marteczka poszukuje ciemny odcień fioletu - ten na pewno byłby odpowiedniJest zarazem ciemny i intensywny. Mi bardzo cały ten zestaw pasuje. Mam nadzieje ze Ori ocknie sie w pore i znowu je wprowadzi do swojej oferty. najlepiej na stale. Odpowiedz Link
marteczka83 Re: fioletowe cienie 26.02.07, 12:47 Hmm jakoś nie zwróciłam uwagi na te paletki GG. No cóż, ale skoro i tak ich teraz nie ma... Może rzeczywiście jeszcze będą? Odpowiedz Link