magiczna81 02.04.10, 11:40 Jaa.goda, mam pytanie odnośnie tej akupunktury, jaki jest koszt i na czym to polega ? Proszę objaśnij mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa.goda Re: jaa.goda - pytanie ? 02.04.10, 12:13 mój chłop płacił 450 zł z 9 zabiegów i 50 zł za igły. powiedział lekarzowi co jest jego problemem a ten na to, że to bardzo częsty przypadek i ma bardzo dużo takich pacjentów. nakłuwane miał stopy a sam zabieg trwał może 5 min. bardzo źle się czuł po tych zabiegach. spał non stop. sama nie wiem co o tym myśleć, bo mąż zrobił badania i mniej więcej bez zmian. tylko ruchliwość poprawiła się. moze coś jest w samej akupunkturze, bo prawdą jest, że o kolejnego dzidziusia staraliśmy się prawie rok a udało się po skończeniu zabiegów i nasi znajomi mieli tak samo. starali się rok i jak im powiedzieliśmy o akup. to od razu skorzystali i od razu też zaszli w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna81 Re: jaa.goda - pytanie ? 02.04.10, 12:49 wielkie dzięki za info, nabrałam chęci, żeby i mój mąż przeszedł coś takiego. nie zaszkodzi. a spać i tak lubi Odpowiedz Link Zgłoś
jaa.goda Re: jaa.goda - pytanie ? 02.04.10, 13:22 tez tak myślę, że nie zaszkodzi a może pomóc. jakby się zdecydował to daj znać jak efekty Odpowiedz Link Zgłoś