Dodaj do ulubionych

Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego???

IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 26.02.04, 19:51
lecze sie u Klimka i jestem w tym momencie przed zabiegiem inseminacji ale
doszły mnie słuchy ze źle robie!! czy ktos dzieki niemu jest rodzicem?? czy
to prawda ze jego leczenie jest standardowe nie zaleznie od problemu par!! ja
biore straszne ilości hormonów z mezem a Wy????
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: *.miechow.com / *.miechow.com 26.02.04, 21:39
      ;;kasia ja słyszałam bardzo dobre opinie o nim nawet sama zastanawiałam się nad
      leczeniem ;znam b.dużo osób z dobrymi efektami.proszę napisz gdzie będziesz
      miała inseminację/
      • Gość: landrynka75 Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: *.rasserver.net 26.02.04, 23:17
        Czesc,
        ja nie moge powiedziec dobrego slowa o prof. Klimku.
        Jakis czas temu bylam swiadkiem jak jego pacjentki rozmawialy i mowily glosno,
        ze on patrzy tylko na pieniazkisad(( Nie mialy tez efektow w leczeniu choc
        braly duza dawke "chemii" i mialy coraz wieksze watpliwosci czy nie zmienic
        lekarza.
        Ale to Wasza decyzja, wedlug mnie szkoda czasu i pieniedzy.
        Powodzenia
        • Gość: maja Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: *.miechow.com / *.miechow.com 26.02.04, 23:32
          ;landrynka ;ja dokładnienie nie wiem ale widzęna forum o nim same złe nowiny
          jestem z okolic krakowa i byłam u niego na konsultacii!
    • Gość: Moni Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 27.02.04, 10:34
      Witaj!
      My z mężem straciliśmy dużo czasu , a zwłaszcza pieniędzy. Korespondowałam z
      ludźmi na temat prof., gdy leczyliśmy się u niego. Wszystkim mówił to samo i
      aplikował to samo. Poza tym, to mąż ma większe problemy, a on głównie sprawdzał
      cykle u mnie, bo chciał robić inseminację. My kwalifikujemy się do ICSI lub in
      vitro. To jaka inseminacja? Uważamy z mężem, że źle zrobiliśmy, że udaliśmy się
      do niego. Pojechaliśmy do Krakowa, bo mamy najbliżej, ale wydaliśmy tylko
      pieniądze i nic. Może np. w W-wie wydalibyśmy więcej na dojazdy, ale byłby
      jakiś efekt? Na razie mamy przerwę. No ale może u Was jest inna sytuacja?!
      Pozdrawiam
      • Gość: landrynka75 do Moni i Maja IP: *.rasserver.net 27.02.04, 16:54
        Jesli jestescie w K-wie lub niedaleko to polecam prof. Krzyska, z kliniki na
        Kopernika 23, oddzial endokrylogii i plodnosci. Nie tylko ja sie u niego lecze
        ale tez kilka dziewczyn z tego forum i jestesmy zadowolone. Nie wiem jak inne
        dziewczyny, ale ja mam efekty leczenia i nie zamienilabym go na zadnego innego
        lekarza. Poza tym on robi wszystkie badania u siebie w klinice nawet w ciagu
        jednego dnia i ramach NFZ.
        Poszukajcie jeszcze w wyszukiwarce na forum. Duzo pisalysmy o prof. Krzysku.
        Pozdrowienia i powodzenia,
        Magda
        • Gość: Libra Re: do Moni i Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 23:43
          O Klimku nie słyszałam ani jednego dobrego zdania - poczytajcie wątki na
          Bocianie. Kiedyś dziewczyna opisywała robioną przez Klimka inseminację, która
          kosztuje kilka razy więcej niż w renomowanych klinikach, a nie miała szans
          powodzenia!!! Bez monitorowania cyklu, bez sprawdzania czy pęcherzyk jest, pękł
          czy nie! Gorszego miejsca w Krakowie nie ma, chociaż wielu lepszych nie ma co
          szukać - pozostaje Novum lub Kriobank. O prof. Krzyśku też są sprzeczne opinie.
          Libra
      • Gość: Sever Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.02.04, 12:40
        Nigdy nie leczyłam się u niego, ale nie znam ani jednj osoby, która mówiła by o
        nim dobrze. Poznałam go osobiście podczas pobytu w szpitalu i sprawił na mnie
        okropne wrażenie faceta, który zjadł wszystkie rozumy, a tak naprawde zależy mu
        tylko na pieniądzach i własnej renomie.... Nie polecam.
      • Gość: iwona Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: *.wsp.krakow.pl 01.03.04, 07:57
        Droga Kasiu ,ja również leczyłam się przez jakiś czas ( bez
        efektu ).Potwierdzam opinię że jemu zależy tylko na pieniądzach .W moim
        przypadku przez swoje " standartowe " leczenie doprowadził do tego że od czasu
        jego eczenia i po laparoskopi nie mam owulacji, mimo że wcześniej je miałam.
        ODRADZAM LECZENIE U NIEGO .NAPRAWDĘ SZKODA CZASU I PIENIĘDZY.JEST DUŻO LEPSZYCH
        LEKARZY W KRAKOWIE. POZDRAWIAM I POWODZENIA
    • Gość: Ptaszyl JEST DWÓCH KLIMKÓW !!! IP: *.filg.uj.edu.pl 05.03.04, 13:08
      Słuchajcie, ja profesora nie lubię osobiście, bo jest zadufany w sobie i
      nieprzystępny, ale kiedy leczyłam się u niego (mam syna, teraz do klimusa
      chodzi mój brat z żoną) to na własne oczy widziałam dziewczyny, które np.
      roniły po 6 razy, a u niego donosiły ciąże, albo latami leczyły się po różnych
      miejscach i u niego zachodziły. Poza tym jest jeszcze jedna sprawA: o ile
      dobrze pamiętam to inseminacje i laparoskopie robi jego syn Marek Klimek(kawał
      sk***na)albo dr Janeczko.Słyszałam też o parach, które do niego trafiały po W-
      wie i Białymstoku.
      W sumie trudno radzić. Metody ma kontrowersyjne- ale ja znam go głównie. od
      strony utrzymania zagrożonych ciąż.
      Tyle, że on naprawdę jest uznanym w świecie specjalistą.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki- Joanna
    • ewa.analityk1 Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? 05.03.04, 16:54
      Moja kuzynka padła jego ofiarą to było trochę czasu temu. Pieniędzy wydali full
      nasamochód starczyłoby i nic sad W końcu lekarz w małym miasteczku zbadał jej
      prolaktynę i po pół roku była w ciąży. 8 lat zmarnowanych, szkoda gadać
    • martini_very_bianco Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? 06.03.04, 00:09
      w czasie podróży po przeszłości znalazłam, co następuje

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=9804503
      • Gość: maja Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? IP: *.miechow.com / *.miechow.com 06.03.04, 01:28
    • beemka1 Re: Klimek - Kraków - czy ktos sie leczy u niego? 06.03.04, 09:20
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2068&highlight=klimek
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=83&highlight=klimek
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3234&highlight=klimek
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3359&highlight=klimek
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4138&highlight=klimek
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4535&highlight=klimek
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Kliniki&file=oceny&opshockceny&kid=14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka