Gość: bea IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 14:30 Przeczytałam, że jak Się nie uda (ą życzę z całego serca, żeby się udało) to Pojedziesz do Białegostoku. Czy już tam jeździłaś, a jeśli tak to do kogo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniuszkaa Re: do VIKAS IP: *.tele2.pl 27.02.04, 16:29 Zajrzyj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=10526498&v=2&s=0 A swoją drogą Vikas (którą serdecznie pozdrawiam)na pewno jak zawsze chętnie sama odpowie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: do VIKAS 28.02.04, 12:27 Aniuszka witam Cię!Mam pytanko czy już wiesz coś więcej? Wyznaczyli Ci kolejną wizytę i czy dr Mrugacz to miły lekarz, czy raczej chłodny w stosunku do pecjetki? Dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: do VIKAS 28.02.04, 12:23 Cześć BEA!Dzięki bardzo! Nie jeżdziłam do Białaegostoku to będzie pierwszy raz. Obecnie trwa nabór pacjętek do bezpłatnego programu in vitro.Jedyny koszt jaki ponosisz to 1.000,00 zł za badania,jeśli zostaniesz zakwalifikowana.Sontaktowałam się z dr Mrugaczem tel.0602636656 ma dobre opinie! Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej chetnie odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuszkaa Re: do VIKAS 28.02.04, 13:05 Cześć Vikas! Jescze nie dzwoniłam do Białegostoku, mam zamiar zadzwonić pod koniec przyszłego tygodnia. Obserwuję Twoje "poczynania" i mam nadzieję że nie będziesz musiała jednak jechać do Białegostoku. Ja sznase bez in vitro mam niewielkie -tylko cud (ale w cuda wierzę) Co do dr. Mrugacza to jest naprawdę sympatyczny, a zarazem konkretny. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: do VIKAS IP: *.aster.pl 28.02.04, 13:21 Mam wielką nadzieję,że tak będzie.Biorę dupchaston od 16 dc powinnam do 25 dc,ale bdę brac aż do wyjaśnienia. Biorę go bo myślę,ze powinnien przyśpieszyć @(zwykle mam w 33-34 dc)bo nie chcę zwlekać z badaniami w Kriobanku. Test jeśli @ się nie pojawi najwcześniej mogę zrobić 5-6 marca bo teraz nic nie pokaże.Czeka mnie parę dni oczekiwania i niepewności.Czuję się między młotem, a kowadłem. Albo @,albo ciąża w tym cyklu czekam na jedno i drugie niecierpliwie.Wiem test z krwi rozjaśniłby oczekiwania,ale nich sie dzieje,co ma się dziać! Bociany wystartowały i wierzę,że do każdej z Nas doleci ten jeden tak oczekiwany.Pozdrawiam!!! Ps.Jeśli coś bedziesz wiedziała daj znać!trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: do VIKAS IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 11:46 Dzięki za odpowiedzi. Ja nie mogę być zakwalifikowana do in vitro. Mam zdiagnozowane PCO. Jak nie będzie za ok 2 tyg. fasolki, czeka mnie wizyta w Białymstoku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś