kavainca 29.04.10, 18:31 Poszukuję dla mojej przyjaciółki dobrego terapeuty od niepłodności. Może ktoś z Was może polecić kogoś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mc424 Re: terapeuta - łódź 01.05.10, 19:53 w łodzi masz do wyboru - salve medica, gameta i gravita, opinie są rożne ,ja byłam we wszystkich ,ostanio zacumowalam na dłużej w gravicie, szykuje sie do in vitro ,zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: terapeuta - łódź 02.05.10, 12:54 ale ja szukam psychterapeutki przyjaciółka leczy sie w Gamecie moje dziecko wywyodzi sie z Salve Mamy terapeutkę, ale w przypadku mojej przyjaciółki niestety ta konkretna osoba nie zadziałała. Dlatego też szukam dla niej kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: terapeuta - łódź 04.05.10, 17:40 polecam instytut ericksonowski, niestety nie mam pewnosci co do nazwisk kto jest w kwestii nieplodnosci jakis szczegolny Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: terapeuta - łódź 04.05.10, 19:53 dzęiki Daga, właśnie myślałam o eriksonowskim Odpowiedz Link Zgłoś
maruni Re: terapeuta - łódź 12.05.10, 13:12 Co do łodzi to nie pomogę, ale wiem, że w Warszawie odbywają się warsztaty psychologiczne www.wposzukiwaniuskarbow.com Czy dobre? Nie wiem, nie byłam, ale tutaj możecie znaleźć opinie na temat tych warsztatów: www.nieplodnosc.pl/forum/coaching-dla-p-odno-ci Odpowiedz Link Zgłoś