Dodaj do ulubionych

Bromergon -skutki uboczne

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 21:06
Wczoraj wzięłam 1 tabletkę BROMERGONU i myślałam,że odlecę zawroty głowy i
potworne samopoczucie przez cały dzień!!!!!!!!!!!!!Słyszałam ,że jakaś
forumowiczka bierze go dopochwowo czy tak można???Chyba to jedyne wyjście dla
mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • urbanchaos Re: Bromergon -skutki uboczne 14.04.04, 21:33
      najlepiej jak zaczynasz brać to na NOC i od małych dawek nawet 0,25 tabletki i
      stopniowo dochodzisz do ustalonej dawki
      • Gość: zośka Re: Bromergon -skutki uboczne IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 21:48
        Dziękuję za radę.Ja też zaczęłam od małej dawki 0,5 no i wczoraj ja
        zwiększyłam.Dziś biorę juz dop.
    • Gość: Agusia Re: Bromergon -skutki uboczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 21:52
      A czemu od razu całą jedną???????
      Ja nie słyszałam o dopochwowym braniu bromergonu (a nie mylisz z luteiną?), ale
      wiem, że dziewczyny biorą nawet od 1/4 tableteczki i to zwykle na noc.
      Nie wiem czy czytałaś ten wątek?:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=11789361&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=11949721&v=2&s=0
      może Ci cos pomoże...
      • badarka Re: Bromergon -skutki uboczne 15.04.04, 11:28
        Gość portalu: Agusia napisał(a):

> A czemu od razu całą jedną???????
        > Ja nie słyszałam o dopochwowym braniu bromergonu (a nie mylisz z luteiną?),

można brać dopochwowo, fantastycznie się wchłania i ma dużo dużo mniej skutków
        ubocznych. Ja też tak zaczynałam, ale szybko przeszłam na połykanie, bo mi
        życie intymne niszczył wink
        Na szczęście nie mam żadnych skutków ubocznych - przez pierwszy tydzień miałam
        tylko nieco zatkany nos.
        • Gość: Agusia Re: Bromergon -skutki uboczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 12:53
          No proszę, znowu się czegoś dowiedziałam. A ja "żarłam" 3* dziennie przez chyba
          3 miesiące...Prawie nic nie pamietam z tego okresu! O rany...
    • Gość: pinola Re: Bromergon -skutki uboczne IP: 193.111.22.* 15.04.04, 11:28
      ja brałam pod język 0,5 tabletki a ze skutków ubocznych to były kłopoty z
      trawieniem i depresja...
    • Gość: mikanm Re: Bromergon -skutki uboczne IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 11:36
      Sama niedawno dałam post na tym forum o identycznym tytule. Ja miałam koszmarne
      skutki uboczne bo nie dość że te zawroty i ogólne skołowanie to jeszcze
      wymiotowałam przez całą noc. Okazało się że za dużą dawkę dostałam na początek
      (3x0,5 dziennie). Dziewczyny które odpowiedziały na post pisały że bromergon po
      prostu taki jest że ma dużo skutków ubocznych i że najlepiej zacząć brać od 1/4
      tabletki na noc a potem stopniowo zwiększać. Z tego co wiem 1/4 tabletki można
      połknąć bez obaw o te skutki. z czasem te objawy mijają, więc nie ma się czym
      martwić. trzeba tylko kontrolowac czy prolaktyna za dużo nie spadła.
      pozdrawiam mik
    • samanta25 Re: Bromergon -skutki uboczne 15.04.04, 12:32
      Możesz zacząć od mniejszej dawki na noc a potem po ok. 4-5 dniach przejść do
      normalnej dawki. Ja też źle się czułam na początku (biorę 2x1 tabl.) a teraz
      już jest ok. Bromka jem od ok. miesiąca
      Gdzieś czytałam że dziewczyny biorą dopochwowo więc może tak spróbuj jak Ci nie
      przejdzie smile

______
      To już niestety 25 cykl starań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka